Заказать звонок

Аналог Juul - Upends Upox Pod kit

UPENDS — дочірня компанія лідера у виробництві електронних сигарет ALD GROUP LIMITED – випустила мініатюрну ПОД-систему Upox Pod Kit. Новий гаджет від китайського виробника відразу привернув увагу парильників цікавим зовнішнім виглядом та покращеними експлуатаційними характеристиками.

Upox pod: комплектація

Девайс запропонований у світлій коробці, на верхній стороні якої розміщено фото продукції. Також на упаковці присутня текстова інформація про товар, виробника, штрих-код, різні попередження та наклейка з кодом автентифікації. За цим маркуванням можна перевірити, чи не пропонують вам підробку. Відкривається упаковка як футляр ручки. На одному боці лежить сам ПОД, на іншій — micro USB шнур зарядки та інші допоміжні елементи. Комплект доповнений інструкцією кількома мовами.

Upox pod: характеристики

Невелика конструктивно проста електронна сигарета пропонується новачкам, як надійний гаджет для тих користувачів, хто тільки накопичує досвід вейпінгу. Пристрій для новачків має круглу форму. Корпус виконаний із легкого аерокосмічного сплаву. POD важить 22 грами. Його розміри 99,15 * 21 * 10,7 мм. На верхівці тонкого профілю зафіксовано напівпрозорий змінний картридж.

На корпусі зображено стильний логотип, що зображає бика. Для оцінки стану електронної сигарети на фасаді розташована тонка смуга індикатора. Зарядний порт для підзарядки акумулятора ПОД-системи опинився на пластиковому дні корпусу.

Електронна сигарета Upends Upox Pod відмінно підходить для вейпінгів-початківців, так як вона проста в управлінні, не вимагає складної настройки. Зручність використання оцінять мандрівники, оскільки портативний комплект, за відгуками користувачів, чудово зарекомендував себе у дорозі.

Виробник позиціонує свій товар як недорогий пристрій, який має здатність точно передавати і навіть покращувати смак ароматичної рідини. Цьому сприяє гігієнічна конструкція картриджа, сітчастий випарник та органічна бавовна.

Пристрій працює від вбудованої батареї в 400 мАг, створюючи невеликий об'єм ароматної пари для вдиху MTL. Батарея тримає заряд протягом дня, за умови помірної активності вейпера.

Картридж UPENDS Upox Pod

Картридж Upox — фірмова розробка виробника. Елемент укомплектований сіткою із опором 1.2 Ом. Бак містить 2 мл рідини. Картридж з'єднаний із батареєю магнітами. Кріплення надійне, що підвищує комфорт експлуатації гаджета.

Активація вдиху відбувається автоматично, тому вейперу не потрібно думати про налаштування меню, складні комбінації клавіш. Достатньо зробити вдих через мундштук, щоб насолоджуватися парою.

ПОД добре поєднується з широким спектром рідин 50/50 і високим PG, включаючи сольовий нікотин, купити які можна в нашому магазині. Вата ґноту органічна. Бавовна для неї вирощується у горах Тянь-Шань. Ця інформація вказана на сайті виробника. Так як у ґноті відсутні домішки, вейпер отримує чистий смак.

Так як ПОД-система Upox працює за технологією Etchip 2.0, яка передбачає швидке нагрівання сітки і збільшене випаровування рідини, аромат пари, яка вдихається, насичений.


Батарейний блок UPENDS Upox

ПОД-система оснащена зарядною платою з обмежувачем струму на 0.5 А. Через це акумулятор плавно заряджається, що сприяє продовженню його експлуатаційного ресурсу. Витрата заряду відбувається лише під час затягування. У цьому перевага всіх автоматизованих пристроїв. Світловий індикатор інформує користувача про режими роботи:

  • Якщо батарею повністю заряджено, індикатор не світиться.
  • Індикатор світиться безперервно під час затягування.
  • Коли акумулятор розряджений, індикатор блимає червоним.
  • Під час заряджання електронної сигарети індикатор світиться постійно.

Скільки заряджати акумулятор 400mah 

Розмір акумулятора Upox Pod - 400 мАг. Через компактні розміри девайса виробник не зміг встановити батарею більшої ємності. При цьому періодичність зарядки електронної сигарети залежить від частоти використання — чим більше вейпер парить, тим швидше сяде акумулятор. Час заряджання залежить від того, наскільки заряджено пристрій. Найчастіше, підзарядити девайс можна за годину, а повністю зарядити за п'ять годин. Пам'ятайте: важлива перша зарядка. Вона вплине на подальшу роботу акумулятора. Нову систему потрібно повністю розрядити, тільки після цього можна підключати зарядний пристрій. Прибирати електронну сигарету із заряджання можна лише після того, як індикатор перестає світитися, що вкаже на максимальний заряд акумулятора.

Як заправити рідину в UPENDS Upox Pod

Алгоритм заправки жижі у картридж ПОД-системи UPENDS Upox Pod наступний:

  • Від'єднайте акумулятор.
  • Заберіть силіконову заглушку.
  • Долийте рідину на 80% ємності, залишивши 20% на повітряну пробку.
  • Закрийте заглушку.
  • Для першої заправки зробіть до 5 затяжок, щоб активувати надходження рідини у випарник. Через 10 хвилин, необхідні для просочування вати, встановіть картридж на акумулятор.
  • Для наступних заправок — встановити батарею на місце можна одразу після заправки.
  • Електронна сигарета готова до використання.

Рідина у комплекті не йде. Її купують окремо з урахуванням смакових уподобань.


Яка на Upox Pod ціна

Купити ПОД Upox в Україні можна за 550–900 гривень. Щоб гарантовано придбати оригінальний товар, не рекомендується звертати увагу на сумнівні пропозиції, в яких товар запропонований за ціною, нижчою від ринкової. А щоб не переплачувати, купуйте у спеціалізованих точках, які пропонують найкращі умови. Магазин VapeMix є одним із лідерів у сегменті продажу товарів для вейпінгу. Пропонуємо тільки оригінальні ПОДи та сертифіковані витратні матеріали.

Поширені запитання

⚡ Яка рідина потрібна для Upox Pod?

Вибирати варто рідини із співвідношенням VG/PG - 50/50, у тому числі сольові.

⚡ Як перевірити оригінальність ПОДу?

На упаковці є наклейка для перевірки автентифікації. Введіть код на офіційному сайті, щоб дізнатися, оригінал перед вами чи підробка


⭐ На скільки часу вистачає акумулятора?

Це залежить від звички паріння — частоти та інтенсивності сеансу. У середньому батареї вистачає на добу.

  • Аналог Juul - Upends Upox Pod kit