Заказать звонок

Що вибрати: боксмод або мехмод?

Для паріння рідин сучасні споживачі підбирають електронні сигарети за характеристиками і функціональністю. Новачків же цікавить, що краще мехмод або боксмод. Базові параметри відрізняють механічні та батарейні гаджети, вони мають свої особливості і унікальну конструкцію. Основні відмінності моделей в розмірі, формі і робочому механізмі.

Що таке мехмод?

Сучасний мехмод це досить просте по конструкції пристрій, але досить складний у використанні, особливо для новачків. Він складається з атомайзера, акумулятора для вейпа і кнопки включення. Даний вид характеризується компактністю і демократичною вартістю. Крім випаровування рідини, вейп не здатний виконувати ще якісь функції. Захист від перегрівання відсутня, що є його безпосередній слабкою стороною. Форма гаджета - коробочка або компактний циліндр, легкий в транспортуванні і зберіганні. Модернізовані варіанти радують оформленням і унікальним дизайном, матеріалом виготовлення служить дерево, метал або міцний пластик.

Особливості механічного мода:

  • легка експлуатація та ремонт;
  • один режим роботи;
  • величезний вибір кольорів і дизайну;
  • здатний забезпечити щільний густий пар при використанні двох акумуляторів;
  • компактність і невелику вагу;
  • можливість самостійно створювати варіації напруги, кількості пара, намотування.
мехмод фото


Просунуті курці формують вейп за індивідуальними показниками, підбирають ідеальний варіант на свій смак. До переваг мехмода можна віднести ціну і довговічність, девайси зносостійкі і практичні. Якщо говорити про недоліки, то тут відсутній індикатор батареї, немає автоматичних налаштувань і системи безпеки, що стає причиною коротких замикань і розриву батареї. 

Боксмод - що це?

Багатьох цікавить поняття боксмод і що це таке. Батарейний мод відрізняється складною конструкцією і наявністю електронної плати. Остання деталь контролює і регулює функціонування електронної сигарети. Термоконтролюючі девайси мають захист від перегріву, більш безпечні і підходять для початківців. Вейпери можуть управляти процесом ширяння, контролювати і регулювати абсолютно всі параметри. Неприємні інциденти виключені, завдяки суворому контролю виробничого процесу і унікальній конструкції. Гаджети відрізняють за ємністю батареї, типу підзарядки, формату конекторів для атомайзера. 

Особливості боксмода:

  • електронна система сприяє регулюванню густоти та кількості пара, напруги, смаку та інших параметрів;
  • оригінальні брендові гаджети практично не ламаються;
  • наявність інформаційного табло;
  • захист від перегріву і перепаду напруги;
  • широкий вибір налаштувань.

боксмод

Боксмод дорожчий, але на практиці виправдовує свою вартість. Ергономіка, дизайн, вага варіюються від конкретної моделі. Більшість варіантів характеризується зручним інтерфейсом і розташуванням кнопок управління, можливістю оновлювати прошивку і гнучкими настройками. 

Так що краще мехмод або боксмод?

Про варіанти заслуговують увагу споживачів. Як вибрати пристрій - залежить від ваших уподобань, досвіду та індивідуальних звичок. Боксмоди рекомендують купувати новачкам, вони безпечні і багатофункціональні. Просунуті курці люблять експериментувати і отримувати задоволення від вейпінга, тому віддають перевагу найчастіше механічному моду.

Основне правило - купувати оригінальні боксмоди або мехмоди, вони дають більше пара і розкривають справжній смак. Плата підходить для максимального комфорту, а механічні вейпи оптимальні для досвідчених парильників з великими вимогами до функціонала девайса. Якщо виникають труднощі з підбором, можна звернутися до досвідченого консультанта і замовити ідеальний варіант під свої запити і фінансові можливості.

  • Що вибрати: боксмод або мехмод?

Схожі статті

ТОП-10 вейпів. Які пристрої найкращі?

ТОП-10 вейпів. Які пристрої найкращі?

Сьогоднішня кількість вейпів на ринку просто вражає уяву. Як новачкам, так і досвідченим парильникам завжди є з чого вибрати і що взяти. Різні виробники постійно радують своїх фанатів новими топовими девайсами для вейпінга з оригінальною конструкцією, але від великої різноманітності новинок можна і розгубитися.


Рекомендовані товари