Заказать звонок

Детальний огляд POD системи Vaporesso Zero 2

Компанія Vaporesso — один з найбільших виробників електронних модів, у 2021 році випустила на ринок ПОД-систему Zero 2. У порівнянні з попередником новинка відрізняється футуристичним дизайном та покращеними характеристиками. Габарити Zero 2 (огляд представлений нижче) залишилися практично незмінними. Компактний девайс, як і раніше, зручно утримувати в руці і носити з собою в кишені або сумці. Модель складається з 2 робочих частин — картриджа з випарником та батарейного блоку. Порт заряджання знаходиться на торці корпусу. Переваги та особливості:

  • Акумулятор ємністю 800 мА * год для збільшення періоду автономної роботи (до 4 днів паріння без підзарядки).
  • Максимально просте управління. На корпусі гаджета відсутні кнопки. ПОД-система Zero 2 оснащується датчиком тяги. Щоб почати парити, достатньо зробити затягування. Датчик самостійно запускає роботу пристрою.
  • Світлодіодні індикатори на фронтальній панелі дозволяють контролювати процес заряджання.
  • Швидке заряджання через USB-порт Type C. Процес займає 40-45 хвилин.
  • Стабільна, безперебійна робота. Модель спроектована на базі чіпа AXON, який зарекомендував себе як надійний та безпечний.
  • Гаджет комплектується картриджем місткістю 3 мл.
  • Передбачена можливість парити, коли гаджет заряджається.
  • Сумісність із картриджами моделі Zero 1.
  • Відмінна передача смаку та хороша тяга (за відгуками користувачів).
  • Кабель USB у тканинному обплетенні для захисту від заломів та продовження терміну служби.

Якщо ви любите експерименти, варто купити ПОД-систему Zero 2, яка відразу комплектується картриджами 2 типів (обидва входять до комплекту). Перший з випарником у вигляді сітки з опором 1 Ом та потужністю 11 Вт. Другий з нагрівальним елементом із кераміки у вигляді спіралі з опором 1,3 Ом та потужністю 9 Вт.

Комплектація

У комплект входить девайс, запасний картридж, інструкція, кабель USB Type C для заряджання, флакон для рідини об'ємом 10 мл, оснащений тонким носиком. Гаджет надходить у продаж у картонній коробці. На коробці із задньої сторони можна знайти код автентифікації товару.


Дизайн та зовнішній вигляд

Гаджет обтічної форми з м'якими контурами виглядає стильно та сучасно. На відміну від попередника на корпусі Zero 2 з'явилося опукле піднесення для комфортного утримання в руці. Ергономічний корпус виготовлений з металу із вставками з термостійкого пластику. Ззаду на корпусі назва бренду та самої моделі. Глянцеве покриття забезпечує девайсу презентабельний вигляд. За відгуками користувачів, ПОД-система Zero 2 довгий час виглядає акуратно. На корпусі не з'являються подряпини і потертості.


Zero 2: характеристики

Модель оптимально підходить для користувачів, які переходять від паління звичайних сигарет до паріння. POD розрахований на використання рідин з підвищеною концентрацією нікотину, що разом із тугою затяжкою забезпечує аналогічні відчуття, як при традиційному палінні. Основні характеристики Зеро 2:

  • Тип випарника — змінні картриджі.
  • Тип затяжки — сигаретна, туга.
  • Увімкнення — автоматичне в момент затягування.
  • Безпека — захист від перегріву, від короткого замикання, від перезаряджання. Про можливі проблеми повідомляє індикатор.
  • Місткість картриджа — 3 мл.
  • Сила струму під час заряджання — 1 А.
  • Ємність аккумулятору — 800 мАг.
  • Розміри — 89x31,8x19 мм.
  • Вага— 62 грами.

Огляд буде неповним, якщо не згадати про відмінності з Vaporesso Zero 1. Крім модернізованого дизайну збільшилася ємність акумулятора (650 мА * год у Zero 1) і трохи змінилися розміри (80,2 х31х13, 5 мм у Zero 1). Пристрій Zero 1 вмикається за допомогою кнопки.

Картридж

У комплект входять картриджі 2 типів — Zero MESH (1 Ом) та Zero CCELL (1,3 Ом). Картриджі місткістю 3 мл виготовлені з чорного пластику, розроблені для тугої сигаретної затяжки. Для заправки підходить рідина з підвищеним вмістом нікотину. У картриджах не передбачено опцію регулювання обдування.


Zero випарник: інструкція

Щоб почати парити, потрібно вибрати відповідний картридж і заправити його жижею. Потрібно почекати 3-5 хвилин, потім встановити картридж на місце. Після встановлення резервуара з випарником усередину корпусу можна починати парити.

Як заправляти Zero

Щоб заправити ПОД, потрібно вийняти картридж, натиснути носиком флакона з рідиною на бічний отвір, який захищено зворотним клапаном. Через малий діаметр заправного отвору рекомендується використовувати флакони, оснащені тонким носиком.

Vaporesso Zero: інструкція

Щоб почати користуватися вейпом, його вилучають із упаковки, потім виймають та заправляють картридж і поміщають його на місце. Для запуску роботи пристрою роблять затягування. Ймовірні проблеми під час використання POD-системи:

  1. Світлодіодні індикатори на корпусі блимають 3 рази по черзі. Причина— відсутність щільного контакту із картриджем. Для відновлення роботи пристрою потрібно переконатися в правильній установці резервуара з випарником. Якщо контакти забруднилися, їх очищають сухою серветкою або ватною паличкою.
  2. Світлодіодні індикатори блимають по черзі під час затягування. Блимання індикаторів можливе під час затягування, яке триває більше 8 секунд.
  3. Індикатори блимають 5 разів поспіль. Причина — коротке замикання в системі через утворення конденсату або протікання жижі. Щоб усунути несправність, потрібно вийняти картридж, протерти його та контакти сухою серветкою. При необхідності слід замінити картридж.
  4. Індикатори блимають разом. Причина — зниження заряду акумулятора. Пристрій потребує підзарядки.

Яка жижа підходить для Zero

Для моделі підходять сольові рідини із співвідношенням вмісту рослинного гліцерину та пропіленгліколю 50/50 або 60/40.

Поширені запитання

⚡ Чи можна парити, коли Zero 2 стоїть на зарядці?

Так.

⚡ Чи можна регулювати потужність роботи пристрою?

Так, змінюючи картриджі. При роботі з одним картриджем опція регулювання потужності не передбачена.


⭐ Куди заливати жижу у Vaporesso ZERO 2?

Щоб залити рідину, потрібно витягнути картридж, потягнувши його з корпусу у напрямку догори. На дні картриджа знаходиться зворотний клапан, який потрібно натиснути носиком флакона, після чого залити рідину.

⭐ Який картридж забезпечує найкращий смак?

Картридж із випарником у вигляді сітки забезпечує відмінну передачу смаку.

  • Детальний огляд POD системи Vaporesso Zero 2