Заказать звонок

Ароматизатори Xian Taima - неповторні нові смаки і можливості!

Тютюнові ароматизатори Xian Taima

Компанія Xian Taima найбільш відома на ринку вейпа своїм різноманіттям Tobacco flavors.

Перевагою ароматизаторів Xian Taima є їх висока концентрація, завдяки цьому кількість необхідного дозування в рідини варіюється від 0,5% до 4%.

Широкий асортимент тютюнових смаків дозволяє споживачу вдосталь поекспериментувати над створенням своїх унікальних рідин. На перший погляд все «тютюнцю» схожі між собою і на другому плані містять відтінок випічки або горіхів. Однак це не так.

Як вибрати тютюновий смак за своїми уподобаннями?

Ввсі ароматизатори можна поділити на умовні категорії, це можуть бути фруктові мікси, класичні без домішки, горіхові, пряні і так далі. Головне уважно читати опис, але пам'ятайте, що сприйняття рецепторів у всіх індивідуальне, тому ви можете вловити інші смакові відтінки або навпаки. Коли Ви чітко знаєте, чого хочете, тоді і пошук значно спроститься.

Наприклад, ароматизатор Xian Taima French Pipe - це букет м'якого тютюну зі свіжими нотами яблук і легкої вишневої кислинки - смак буде дуже нагадувати кальян, Island tobacco - більш густий, десертний смак з кокосово-шоколадним відтінком.

Для любителів класичного вишневого тютюну незамінні стануть ароматизатори Captain Black Cherry, Cigar Cherry, Old Captain Cherry. Якщо ви є прихильником смаків аналогових сигарет, то ваш вибір необмежений: Camel, Black Devil, Dunhil, Hilton, Parliament, Rothman, Philip Morris, Marlboro і багато інших.

Так само, Xian Taima виробляє різні мікси з десертних, фруктових і тонізуючих категорій. Найекстравагантніші і яскраві смаки тепер можна придбати в нашому інтернет-магазині. Де ще ви знайдете м'ятний шоколад, шоколадну малину, кореневе пиво або всіма улюблену Nutella від компанії Xi'an Taima?

У продажу з'явилися Нові ароматизатори від Xi'an Taima:

Бажаємо вам смачних міксів і багато пара. Завжди з Вами команда Vapemix!

  • Ароматизатори Xian Taima - неповторні нові смаки і можливості!