Заказать звонок

Передріздвяні приємності від Vapemix: знижки до -30%

Передріздвяні приємності від Vapemix: знижки до -30%

Наближається Різдво - магічне свято, яке ми всі з нетерпінням чекаємо і хочемо провести в атмосфері затишку і розслаблення, але коли справа доходить до подарунків, починається справжня метушня. Тож увійдіть у чарівний світ Різдва з Vapemix де кожен може знайти щось особливе для себе і своїх близьких.

VapeMix приготував для вас неймовірні приємності, які зроблять Різдво ще більш вражаючим

Отримайте крутезні знижки на наші найкращі товари, які будуть доступні зі знижками до 30% у цей веселий час. Пориньте у свої улюблені заняття та насолоджуйтесь чудовими продуктами Vapemix


  • Для тих, хто любить творчість і самостійні експерименти, у нас є готові набори Paradise, власного виробництва. В наборі йде: Концентрат Paradise + Нікотин Hiliq Salt, Гліцерин


  • Якщо ви хочете зібрати свій особливий набір, то завдяки ароматизаторам ви зможете створювати свої власні ароматні шедеври. В цьому вам допоможуть високоякісні ароматизатори від TPA і Capella. З ними ви зможете поринути у світ вишуканих ароматів за комфортною ціною.


Але це не всі приємності, які на вас чекають, в нас є купа інших популярних виробників і смаків, на будь-які побажання. Вони стануть відмінним подарунком для вас або ваших близьких і додадуть унікальності кожному дню.


  • А для тих, хто не хоче витрачати час на заміс, у нас є соковиті рідини, які готові до використання в електронних сигаретах. До речі, ми поповнили свій склад купою крутезних рідин, тож це дивовижна нагода закупити собі всього на запас.
  • Не пропустіть комплект Vapе Star, який чекає в черзі, щоб доставити його прямо у ваш кошик. Це відмінний спосіб розширити асортимент і знайти нові улюблені аромати. Vape Star – це продукт, який є найкращою альтернативою сигаретам, за його допомогою можна подбати про своє здоров'я з моменту покупки. 


Склад набору: 

  1. Лінійка рідин "Paradise" 6 шт по 10 мл
  2. Найбільш проста у використанні POD система Suorin Air Pro Pod Kit
  3. У комплекті до пристрою додаються: Air Pro mod; картридж для девайсу; USB, інструкція до гаджета.


Нехай ці свята стануть справжньою казкою. Бажаємо вам радості, тепла та взаєморозуміння у цей святковий період. Нехай кожен момент наповнюється чарівною атмосферою, а ваш дім наповниться теплом і сміхом рідних та близьких! 

І нехай шопінг у Vapemix залишиться веселим і незабутнім моментом цього свята

  • Передріздвяні приємності від Vapemix: знижки до -30%