Заказать звонок

Огляд стартового набору Nolimit BRO Pod Kit

Nolimit BRO POD — одна з передових розробок китайського виробника. У моделі використовується випарник покоління 5, виготовлений з кераміки. Технологія Mesh Honey Comb Ceramic Core призначена для стабільно постійного нагрівання рідини, що призводить до рівномірного та повного випаровування без залишку. Завдяки керамічному випарнику пристрій чудово передає смак. Інші особливості випарника — довгий період експлуатації без необхідності заміни, економічна витрата жижі.

BRO — ПОД-система з можливістю неодноразової перезаправки. Для пристрою Nolimit спеціально розроблена рідина, де рівень сольового нікотину становить 30 мг/мл. Можна порадити купити модель досвідченим вейперам і початківцям.

Особливості та переваги

Nolimit BRO POD відрізняється простою конструкцією та малою вагою — 23 грами. Компактний, ергономічний девайс зручно носити із собою. Він легко поміщається у невеликій кишені чи сумці. Переваги та особливості:

  • Алюмінієвий корпус. Не схильний до пошкоджень (подряпини, тріщини), зберігає презентабельний вигляд протягом усього періоду експлуатації.
  • Просте інтуїтивно зрозуміле управління. Щоб почати парити, потрібно вставити картридж у пристрій та зробити затягування.
  • Сучасний стильний дизайн.
  • Надійна, безвідмовна робота.
  • Відсутність кнопок та складних налаштувань.
  • Безпека для користувачів.
  • Тривалий час роботи без заряджання за рахунок досить великої ємності батареї — 350 мА*год. При помірному парінні девайс працює протягом усього дня.
  • Помірне утворення пари для комфортного використання девайсу за кермом автомобіля.

За відгуками вейперів, одна з головних переваг ПОД-системи — відсутність протікання, які значно ускладнюють процес паріння, роблять його дискомфортним і небезпечним. Винятком є ​​випадки заводського шлюбу або механічного пошкодження пластикового корпусу картриджа. У разі виявлення протікання картридж необхідно замінити новим.


Важлива особливість моделі — відсутність кнопок управління на корпусі. Девайс оснащується датчиком тяги, який в автоматичному режимі регулює подачу живлення до нагрівального елемента. POD-система Nolimit BRO Kit включається самостійно, коли користувач робить перше затягування. Відсутність кнопки запуску виключає можливість випадкового натискання, коли пристрій знаходиться в кишені.

У моделі відсутній бавовняний ґніт, що спрощує обслуговування гаджета (не потрібна заміна ґнота). Пористий матеріал парогенератора просочується жижею, при нагріванні виробляє пару. Протягом усього періоду використання користувач отримує максимально чистий смак рідини без сторонніх нюансів та домішок.

Комплектація

В комплект входить корпус девайсу, картридж з керамічним випарником та запасною заглушкою, USB-адаптер для підзарядки, інструкція з експлуатації. ПОД-система упакована в картонну коробку. Модель надходить у продаж без рідини. Щоб почати парити, необхідно заправити картридж і вставити його у пристрій. Після заправки картриджа потрібно почекати 5-7 хвилин, щоб жижа просочила вату.

Дизайн та характеристики

Модель доступна в кількох колірних відтінках — яскравому червоному, елегантному помаранчевому, стильному сріблястому або золотистому, класичному чорному, синьому. Розміри гаджета — 110х20, 5х12 мм. Потужність роботи ПОД-системи - 6 Вт. Підзаряджання виконується від побутової мережі за допомогою спеціального адаптера живлення з вихідною силою струму не більше 1 Ампера. Заряджати гаджет від комп'ютера або ноутбука можна за допомогою кабелю USB, який входить в комплект.


Як заправляти ПОД-систему

Щоб почати парити, потрібно заправити картридж — акуратно залити в ємність жижу, уникаючи її потрапляння за межі корпусу. Закрийте ємність гумовою заглушкою. Після кожного заправлення картриджа його протирають сухою серветкою. Контактний елемент батарейного блоку протирають сухою ватною паличкою. Ці заходи допоможуть уникнути короткого замикання, яке можливе у разі потрапляння рідини на елементи електричного блоку.

Nolimit BRO POD: картридж 

Змінний картридж Nolimit BRO виготовлений із пластику, комплектується випарником із пористої кераміки. Вага картриджа становить 1 грам, місткість — 1,8 мл. Об'єму 1,8 мл вистачає на 2-3 дні паріння.

Поширені запитання

⚡ Як правильно парити за допомогою Nolimit BRO?

Пристрій розрахований на сигаретні затяжки з паузами по 2-3 секунди. Модель не підходить для кальянної затяжки. Використання девайса в такий спосіб значно скорочує робочий ресурс.

⚡ Яка рідина підходить для Nolimit BRO?

Оптимальна рідина для вейпінгу, у якій співвідношення гліцерину та пропіленгліколю становить 50/50 або 60/40. Використання жижі з іншим співвідношенням призводить до зменшення ресурсу картриджа.


⭐ Чи можна використовувати Nolimit BRO на морозі?

Виробник рекомендує скоротити час паріння при температурі навколишнього повітря нижче мінус 5°C. Період між затяжками під час паріння потрібно збільшити до 10 секунд.

⭐ Чи надійні Nolimit BRO?

Одна з особливостей моделі, за відгуками покупців, довга безперебійна робота за дотримання умов експлуатації.

  • Огляд стартового набору Nolimit BRO Pod Kit