Заказать звонок

Рейтинг смаків Elf Bar

Одноразові електронні сигарети Elf Bar lux цінують як досвідчені вейпери, так і ті, хто тільки осягає мистецтво паріння. І не лише через відсутність необхідності заміни якихось компонентів. Ще одна приваблива характеристика одноразових вейпів Elf Bar люкс – різноманітність ароматів, які ще називають «смаками». Їх понад 70. Такий асортимент призвів до того, що на спеціалізованих форумах користувачі, які купують одноразки, діляться враженнями, голосують за той чи інший аромат. Не рідко сперечаються шанувальники Ельф Бар, який смак кращий. А ми всі ці відгуки, а також статистику продажів проаналізували та готові представити вам найкращі смаки Elf Bar.

Elf Bar Avocado cream

Одноразка Elf Bar Avocado cream на 4000 затяжок – яскрава, красива та насичена. У ній все продумано від дизайну до сучасних технічних характеристик. Розрахована сигарета на 4000 затяжок, проте ця кількість може бути іншою залежно від стилю куріння. Орієнтовний ресурс становить 12-15 днів. Ця модель заряджається — місткості акумулятора в 650 мАч вистачає як мінімум на добу використання.


Смак авокадо з кремом – просто дивовижна комбінація, яку точно оцінять шанувальники незвичайного паріння. Це приємне поєднання стиглого авокадо з тонкими вершковими нотками. Солодкий смак та ледь відчутна прохолода подарують вам неповторні відчуття. Якщо ви шукаєте найсмачніші смаки одноразки, то авокадо з кремом – один із них.

Elf Bar 1500 Pink Lemonade

Одноразова ПОД-система Elf Bar 1500 Pink Lemonade – преміумверсія улюбленого багатьма пристрою. Розрахований він на 1500 тяг та не потребує жодного обслуговування. Ідеальне рішення для початківців просто зробіть вдих, і сигарета активується. Не переживайте про налаштування, заправку та ремонт – все вже готове.


Кисло-солодкий лимонад із червоною малиною та лимоном подарує легку прохолоду. Унікальний аромат дасть можливість розслабитися та отримати справжнє задоволення. Солодкі випари забезпечать незабутні відчуття. Ця одноразка точно стане однією з найулюбленіших.

Elf Bar 1500 Pineapple Peach Mango

Одноразка з найпопулярнішої серії Elf Bar 1500 Pineapple Peach Mango порадує простотою експлуатації – один вдих, і вона вже працює. Не хвилюйтеся про заправку, зарядку — це той варіант, коли все включено. Відмінний варіант для новачків і тих, хто хоче зробити своє паріння більш різноманітним.


Комбінація персика, ананаса та манго справді унікальна. Вона з першого вдиху розслаблює та дарує справжнє задоволення. Паріння забезпечить вам незабутні відчуття. У цьому Ельф Бар ідеально збалансована насолода ананаса та персика з кислуватим манго.

Elf Bar 1500 Kiwi Passionfruit Guava

Для поціновувачів незвичайних та екзотичних комбінацій ідеально підійде Elf Bar 1500 Kiwi Passionfruit Guava. Тут вас зустрічає зазвичай зручний пристрій, розібратися у функціонуванні якого зовсім не проблема — вдихнули вперше, і вже можна парити. Підвищена місткість акумулятора позбавить необхідності регулярно заряджати. Герметична система не потребує обслуговування та заправки.


Комбінація екзотичних фруктів якнайкраще показала себе в цьому міксі. Так, ківі – абсолютно не нудотний, як маракуйя та гуава. Відчувається легка терпкість. Тут немає ефекту, що охолоджує. Одноразка ківі, маракуйя та гуава – одні з найкращих смаків Ельф Бар.

Elf Bar 1500 – Blueberry

Шанувальники моно смаків оцінять Elf Bar 1500 – Blueberry. Ця одноразка проста у всіх сенсах – нею легко почати користуватися, потрібно зробити лише один вдих. Ще вона має однозначно зрозумілий смак та аромат. Лохина – дуже смачна ягода, аромат якої виробник зміг дуже вдало передати у цій електронній сигареті. Вже з першої затяжки відчуєте легку кислинку, яка супроводжуватиме вас весь час паріння.

Elf Bar 1500 Banana Ice

Екзотика в одноразках завжди була дуже популярною, Elf Bar 1500 Banana Ice – не виняток. При тому, що в цій електронці лише один смак, він гарантує справжнє задоволення від паріння, адже має збалансовану палітру.


Одноразка традиційно максимально зручна у використанні, компактна та має симпатичний, яскравий дизайн. Вершковий смак стиглого банана та крижана прохолода, що освіжає стануть чудовим варіантом для паріння як влітку, так і взимку. Ви точно не залишитеся байдужим до цієї оригінальної одноразки, вона претендує на звання «Улюбленої».

Elf Bar BC5000 Ultra Blueberry Cotton Candy

Якщо оцінили одноразки та багаторазові системи та хочете щось середнє між ними, то Elf Bar BC500 Ultra Blueberry Cotton Candy стане відмінним рішенням. Ця електронна сигарета одноразова, тобто не вимагає заправки та заміни окремих деталей, також вона не налаштовується.


При цьому в ній є порт для зарядки через USB, тому її вистачить на тривалий період. Легка цукрова вата із солодкою малиною – це особливо приємний та насичений аромат та смак. І він радуватиме як мінімум пару тижнів. Тому насолоджуйтесь.

Elf Bar PI7000 Grape Energy

Паріння — це ваш стиль життя, але не хочете витрачати час на обслуговування ПОД? Тоді Elf Bar PI7000 Grape Energy – саме ваше рішення. Терпкувато-солодкий і незмінно насичений смак порадує з перших вдихів, а запас у 7000 тяг та можливість підзарядити пристрій будуть відмінним варіантом. Преміумверсія одного з найвідоміших ПОДів тепер доступна до покупки.

Часті питання

⚡Який смак одноразової сигарети вибрати для дегустації?

Якщо ви любите фрукти, вибирайте із фруктової лінійки. Ну а хочете спробувати щось інше, можна купити одноразку зі смаком коли або кави з тютюном.

⚡ Що таке прохолода в характеристиках?

Це відчуття холодка у роті під час паріння. Виберіть для літа аромат холодний банан або полуничне морозиво. І ви зрозумієте, про що йдеться.


⭐ Який смак краще купити у подарунок?

Для дівчини замовте полуницю, а хлопець оцінить енергію малини.

⭐ Який смак Ельф Бар все ж таки найкращий?

Це вам вирішувати. Замовте свою колекцію одноразових сигарет, щоб визначитись, який аромат стане вашим фаворитом.

  • Рейтинг смаків Elf Bar