Заказать звонок

Змагання з вейпінгу та вейп-фести: що це і для кого?

Змагання з вейпінгу та вейп-фести: що це і для кого?

Культура вейпінгу стрімко розвивається. Кожного року з’являються не лише нові моделі електронних сигарет, а й цікаві активності - змагання, форуми та фестивалі. Такі події сприяють розвитку спільноти, створенню нових зв’язків та допомагають сформувати образ сучасного вейпера. Цього разу ми розповімо вам про найпопулярніші види змагань та міжнародні фестивалі для прихильників паріння.

Різноманітні події для фанів вейпінгу проходять по всьому світу. Організатори кажуть, що вони дають можливість виробникам та користувачам комунікувати між собою, обмінюватися враженнями та ідеями. Так вейпери можуть дізнатися про нову продукцію і протестувати пробні зразки, а виробники - почути думки та пропозиції напряму від клієнтів.

Вейп-змагання: хобі для любителів попарити

Коли вперше чуєте про змагання з вейпінгу, то навряд можете уявити щось серйозне, чи не так? Але насправді існує кілька видів конкурсів, кожен з яких має свою структуру, формат та чіткі правила участі. Ентузіасти збираються разом, щоб показати навички володіння вейпом, уміння випускати об’ємні хмари пару або міксувати рідину. Такі події - це не лише розвага, а й справжнє випробування обладнання та демонстрація умінь всіх учасників.

Серед вейперських батлів є декілька найпоширеніших та найцікавіших:

  • Клаудчейзинг, або Погоня за хмарами (Cloud Chasing) - це видовищний конкурс, учасники якого вправляються в створенні найбільших та найщільніших парових клубів. Це змагання потребує неабиякої практики та якісної електронної сигарети. Перший масштабний чемпіонат провели в США у 2014 році, а зараз подібні турніши відбуваються по всьому світі.
  • Найкращі трюки (Trick Comps) - турнір зі створення пари незвичайної форми. У мережі є багато гайдів, які навчають випускати пару в формі літери “О” та інших цікавих лайфхаків від досвідчених вейперів, які свідчать що такий тип розваги є досить популярним за кордоном.
  • Будування спіралей (Coil Building) - чемпіонат з майстерності у створенні складних та ефективних спіралей. Такий конкурс потребує не лише вміння користуватися електронною сигаретою, а й певних технічних знань.
  • Смакові битви (Flavor Battles) - оцінювання найкращого смаку заправки для електронки.
  • «Вейпінг-алхімія» (Vaping alchemy) також пов’язана з тестуванням смакових якостей жижі для вейпу. Суть такого змагання проста. Учасники мають створювати нові й незвичайні рідини для паріння. Перемагає той, в кого вийшло створити найоригінальнішу.

Вейперські турніри - це спосіб цікаво та небанально провести час у колі однодумців, поспілкуватися й знайти нових товаришів. Це допомагає будувати нові соціальні зв’язки та формувати сильну спільноту.

Фестивалі вейпінгу: зустрічі однодумців чи промо-кампанії?

Фестивалі прихильників вейпінгу збагачують досвід учасників завдяки соціальній динаміці, заохочують до обміну знаннями та досвідом. Серед найпопулярніших міжнародних фестивалів є ось такі:

  • VAPEXPO (Франція)
  • The Vaper Expo (Великобританія)
  • VaporFair (Німеччина)
  • Alternative Products Expo (США)
  • Fest of Vape (ОАЕ)

Фестивалі для вейпингу часто спонсорують різні компанії, тому на таких подіях можна першим протестувати нові смаки або девайси. Звісно, в таких подіях є і рекламний аспект, проте в цьому немає негативу. Адже участь у різноманітних професійних заходах даємо можливість розширити клієнтську базу, дізнаватися більше про колег та покращити свою репутацію. А для користувачів це є можливістю вибрати якісні товари у відомих брендів.

Змагання з вейпінгу та вейп-фести: що це і для кого?

Якщо ви теж любите попарити, онлайн-магазин VapeMix пропонує вам найкращі електронні сигарети та супутню продукцію. А наші консультанти завжді готові вас проконсультувати та допомогти з вибором.

  • Змагання з вейпінгу та вейп-фести: що це і для кого?