Заказать звонок

ТОП рідин на сольовому нікотині

Нікотинова сіль, сольовий нікотин, сольова рідина - це всі терміни, якими називають особливий хімічний склад із вмістом нікотину, який використовується в ряді електронних сигарет. Він не має жодного відношення до столової солі, яку використовують для посилення смаку страв. 

Сьогодні все більше виробників електронних сигарет використовують для їх заправки саме нікотинову сіль, дізнаємося чому. А ще згадаємо найкращі жижі для подів, щоб вибір оптимального варіанта став легшим.  

Що таке сольова рідина: відмінності від звичайних сигарет

Сольовим називають очищений нікотин без кислоти у складі. Пропонуємо поговорити про переваги нікотинової солі перед традиційним нікотином: 

  • Міцні сольові жижі відрізняються високою концентрацією. Двох-трьох затягувань вейпу вистачає, щоб отримати потрібну організму дозу нікотину, тоді як для того ж результату курцеві необхідно викурити цілу цигарку. Як результат, таке споживання нікотину вважається більш економічним. 
  • Використання нікотинової солі виключає генерацію до атмосфери шкідливого диму. Паріння не завдає дискомфорту оточуючим. 
  • Вейпи на сольовому нікотині допомагають тим людям, які хочуть кинути палити. 
  • Хороша сольова рідина додатково очищена від шкідливих речовин. Зустріти у традиційних цигарках очищений нікотин неможливо.
  • Якісна ароматизація. Рідину завжди легше ароматизувати, ніж сухий тютюн. 

Найкращі рідини з сольовим нікотином 

Запропонований нижче ТОП сольових жиж складений на аналізі відгуків покупців, а також оцінці обсягів продажу. Рейтинг включає бренди заправок для ПОД систем у довільному порядку. 

  • Frisco Salt. Преміальні сольові рідини від американського виробника представлені асортиментом смаків. Віддаєте перевагу фруктовим ароматам? Чи любите смаки з холодком? Знайдіть свій варіант у лінійці без проблем. Жижа для ПОД поставляється у флаконах по 30 мл. 
  • Vgod Salt. Американський бренд пропонує нікотинову сіль із різноманітними смаками. Часто вейпери купують полуничний, яблучний, кавуновий аромати, різні фруктові коктейлі. Лінійка Dry Tobacco представлена ​​тютюновим ароматом. Цей варіант розрахований на людей, які кидають палити. Рідина продається у флаконах із захисною кришкою. 
  • Jam Monster Salt. Якісні аромати, гарний асортимент смаков, що дозволяє вибрати оптимальний варіант. Ви вже спробували аромат свіжий тост із вершковим маслом та малиновим джемом? Ні? Рекомендуємо! Продукція виробника із США поставляється у зручних 30 мл флаконах. 
  • Zonk Salt. Вражає асортимент жиж - від фруктових смаків до таких ароматів, як цукрова вата, жувальні цукерки. Виробник із США пропонує сольові рідини у флаконах по 30 мл.
  • Bad Drip Salt. Бренд із Нью-Йорка пропонує різноманітні якісні смаки. З премками сольовими жижами Bad Drip знайомі практично всі вейпери. На полиці кожного великого спеціалізованого магазину можна знайти аромати компанії.
  • Juice Head Salt. Виробник – американська компанія Streamline – пропонує невелику колекцію смаків у флаконах по 30 мл. Шість фруктово-ягідних ароматів відрізняються насиченим ароматом без специфічного хімічного відтінку.
  • Lemon Twist Salt. Американський виробник пропонує солодкі та несолодкі сольові жижі. Оригінальні коктейлі відрізняються високою концентрацією, вираженими ароматами.  

Сучасні технології дозволили з'явитися парінню. І сольовий нікотин, як і безпосередньо pod-системи, надзвичайно затребувані серед курців. Але щоб насолоджуватися процесом, купувати потрібно лише найкращі жижі від перевірених виробників. Сподіваємося, запропонований вище огляд допоможе зробити правильний вибір.

Часті питання

⚡Як правильно вибрати жижу?

Широкий асортимент сольових рідин може стати проблемою з точки зору вибору або незабутньою пригодою. Вибирайте різні смаки, щоб максимально познайомитися з можливостями вейпу та отримати задоволення від паріння. З часом, методом проб, ви зупиніться на своєму смаку. А з появою нових ароматів не ігноруйте їх.

⚡Скільки PG та VG має бути в жижі?

Для любителів тугої тяги варто вибирати рідини з високим PG (50VG/50PG, 40VG/60PG). Якщо ви не хочете напружуватися, вибирайте меньш в'язкі суміші.

⭐ Скільки нікотину в жижі?

Традиційно у вейпах використовується 50 мг/мл сольового нікотину. Однак, деякі виробники зменшують або збільшують цей показник.

⭐ Як виробляються сольові рідини?

Сольовий нікотин виробляється в лабораторних умовах. Сертифіковане виробництво гарантує дотримання профільних стандартів. Це речовина із високоякісної сировини з 99,9% очищення.

  • ТОП рідин на сольовому нікотині