Заказать звонок

Зіркові вейпери: історії знаменитостей, які обрали електронну сигарету

Зіркові вейпери: історії знаменитостей, які обрали електронну сигарету

Вейпінг - це популярне явище. Щороку все більше людей обирає електронну сигарету як здоровішу альтернативу вживанню тютюну. Такий тренд спостерігається по всьому світу. Не оминув він і голівудських селебритіз. Цього разу розповідаємо про зірок-вейперів. Тож, переглядайте список та знаходьте своїх улюбленців.

Відомі вейпери: хто парить у Голівуді?

Можливо декого здивує цей факт, але серед зірок багато вейперів. Проте це не повинно дивувати, якщо врахувати популярність електронок та тренд на відмову від тютюнопаління. Чому б і знаменитостям теж не скористатися перевагами паріння? Публічна діяльність пов’язана з частими стресами. Не секрет, що серед акторів є багато нікотинозалежних. А те, що зірки теж шукають здоровішу альтернативу курінню звичайних сигарет, викликає схвалення.

Lady Gaga

Відома своєю нестандартною зовнішністю та яскравим сценічним вбранням, американська співачка та актриса Леді Гага є прихильницею вейпінгу. Вона перейшла на електронні сигарети через потребу кинути шкідливу звичку тютюнокуріння. Співачка стверджує, що викурювала до 40 сигарет щодня і мала через це проблеми з самопочуттям.

Леонардо ДіКапріо

Напевно, ДіКапріо є одним з найперших вейпінг-ентузіастів серед селебрітіз. Він почав парити ще в далекому 2009 році, коли це явище було невідоме більшості людей. Його історія мало чим відрізняється від інших - перейшов на вейпи замість сигарет. На знімальному майданчику і навіть на церемоніях нагородження він має при собі електронну сигарету.

Найцікавіша історія пов’язана з вейпінгом під час шоу Премії Гільдії кіноакторів у 2016 році. Фото актора з електронкою, зроблене журналістами, швидко завірусилося і викликало масу дискусій про вейпінг в Інтернеті та навіть привернуло увагу Американської легеневої асоціації. Це фото проілюструвало зростання популярності паріння серед знаменитостей і на певний час вивело цю тему на перші сторінки газет.

Лана Дель Рей

Співачка відома не лише прихильністю до вейпінгу, а й тим, що часто губить свої електронки. Її зниклий вейп обговорювали під час виступу на фестивалі в Ріо-де-Жанейро. Виконуючи пісню «Norman F—ing Rockwell», Дель Рей попросила публіку допомогти їй знайти електронну сигарету на сцені. На відео чути, як вона говорить з кимось із залу про місцезнаходження вейпа. Також співачка втрачала вейп на концерті в Портленді в 2019 році.

Роберт Паттінсон

Британський актор, відомий ролями у стрічках «Гаррі Поттер», «Сутінки» та «Бетмен» є великим шанувальником електронок. Його часто помічають на знімальному майданчику та на публіці з вейпом у руках.

Бруно Марс

Американський співак Бруно Марс також почав вейпити після багатьох років куріння. Він пообіцяв своїй матері, що відмовиться від тютюну. Мама зірки сприйняла перехід на вейп схвально, навіть порекомендувала йому інвестувати кошти у виробництво електронних сигарет.

Кеті Перрі

Кеті Перрі - американська співачка, яка є однією з перших популяризаторів вейпінгу серед знаменитостей. Вона вейпить ще з 2011 року. Тож її можна часто побачити з електронкою в руці під час прогулянок, вечірок або зйомок кліпу.

Інші знамениті вейпери

Ми згадали лише декількох зіркових вейперів, але насправді їх набагато більше. Серед них Майлі Сайрус, Джек Блек, Бен Афлек, Зак Ефрон, Том Харді, Ліндсей Лохан, Сальма Хайєк, Шон Пенн, Періс Гілтон, Брітні Спірс, Мішель Родрігес і Кетрін Зета-Джонс.

Так як вейпінг лише починає набирати обертів, можливо у майбутньому ми побачимо ще більше зірок, які підтримають цю тенденцію. Але й зараз неможливо заперечити те, що електронки вже стали невід’ємної частиною масової культури.

А ми нагадуємо вам, що найкращий вейпінг - це безпечний вейпінг. Закликаємо користуватися електронними сигаретами від перевірених та надійних виробників. В нашому онлайн-магазині VapeMix є широкий асортимент товарів на будь-який смак.

  • Зіркові вейпери: історії знаменитостей, які обрали електронну сигарету