Заказать звонок

Як курити вейп у затяг чи ні

Паріння одноразових електронних сигарет дозволяє звести ризики для здоров'я курця до мінімуму. Популярність даних курильних пристроїв обумовлена можливістю переходу на контрольовані концентрації нікотину. Вони мають попит як у вейперів-новачків, так і у шанувальників традиційного куріння зі стажем. Однак багатьох цікавить питання щодо того, як краще для організму курити сигарети — затягуватися чи ні. Розберемося докладніше.

Як починають парити

Конструкції девайсів прості в експлуатації та безпечні у використанні. Вони позбавлені токсичних елементів, що входять до звичних класичних сигарет. Курець при користуванні вейпом може підібрати потрібну дозу нікотину. Крім того, він отримує можливість широкого вибору смаку, аромату, насиченості пари.

Експлуатація девайсу для вейпу не викликає складнощів. Однак деякі любителі хочуть розібратися та поповнити свої знання щодо складу чи правил використання пристрою. У курильній рідині головною складовою є нікотин, а додаткові компоненти – дистильована вода, гліцерин, пропіленгліколь, а також різні аромодобавки.

Типовий пристрій складається з:

  • картриджа з випарником усередині;

  • корпуси з акумулятором.

Принцип роботи апарату полягає в парінні спеціальної спирто-гліцеринової жижі, що знаходиться в капсулі. Нікотин, що міститься в ній заданої концентрації, випаровується на внутрішній спіралі, перетворюючись на клуби ароматних і смачних парів.

Як навчитися вейпити правильно

Знаючи механізм та правила експлуатації вейпу, можна отримувати від процесу максимум задоволення, а також суттєво продовжити термін служби гаджета. При парінні слід дотримуватися двох важливих умов:

  • користуйтеся пристроєм лише із заправленою рідиною;

  • налаштуйте оптимальну для себе напругу.

Важливо! Затягуватися потрібно стабільно, при цьому неквапливо поглинаючи пари. Вдихати клуби в легені можна лише після того, як відбулося повільне заповнення ротової порожнини. Рекомендуємо створювати паузи між прийомами цигарок. Вважається, що при частому та довгому вдиханні клубів вейпу органи дихання можуть бути схильні до більшого роздратування, що супроводжується почуттям гіркоти, втоми.

Чому важлива манера ширяння

Для того, щоб паріння приносило максимум задоволення і вражень, рекомендуємо звернути увагу на важливі моменти. Для виключення протікання (попадання жижі в ротову порожнину) вейперу слід здійснювати плавні, тривалі та розмірені затяжки. Помилка деяких новачків найчастіше полягає у різких подвійних вдихах. При використанні гаджетів для паріння обов'язково потрібно робити плавні затяжки (наприклад, тривалістю 3-5 секунд). Після цього краще зробити паузу, щоб дати час системі випаровування охолодитися.

  • Як курити вейп у затяг чи ні