Заказать звонок

Як користуватися Elf Bar RF350?

Ви стали щасливим власником електронної сигарети Elf ​​Bar RF350, вітаємо! У вашому розпорядженні чудовий девайс, який подарує вам приємні хвилини паріння. Ми готові поділитися з вами корисними рекомендаціями, які допоможуть використовувати аксесуар правильно, продовжити його термін експлуатації та використовувати всі можливості.

Elf Bar RF350: як користуватися?

Відкрийте упаковку. У ній – до Elf Bar RF350 інструкція англійською, російською та українською мовою, сам пластиковий аксесуар, картридж, що заправляється, кабель для зарядки Type-C. Вийміть прилад з упаковки. Огляньте його щодо пошкоджень. Ми впевнені, що ви купили відмінний пристрій і воно повністю справно. Рукою акуратно потягніть картридж вгору – дістаньте його з коробки.

Збоку картриджа ви побачите силіконову пробку. Відкрийте заливний отвір. Обережно наповніть резервуар рідиною до потрібного рівня. Не заливайте рідини стільки, щоб ємність наповнилася до країв. Закрийте заливний отвір пробкою. Залиште картридж на пару хвилин, а потім з'єднайте його з основою. Якщо картридж протікає після заправки, це означає, що ємність переповнена або пробка нещільно закрита. Картридж, який протікає через відсутність герметичності після встановлення заглушки, підлягає заміні. Зробіть затягування. Це активує пристрій. ПОД система готова до використання.

Важливо: Якщо після першої заправки встановити картридж відразу, не чекаючи кількох хвилин, рідина не встигає просочити вату. У цьому випадку при використанні електронної сигарети починає підгоряти суха вата, з'являється присмак та запах гару. Той же смак гару з'являється згодом, якщо на поверхні ґноту та на спіралі утворився шар із частинок ароматичної рідини. Як прибрати смак горілого? На жаль, лише заміною картриджа.

Як зарядити Ельф Бар?

Знизу аксесуара розташований світлодіодний датчик. Він сигналізує про стан заряджання акумулятора. Визначити, що пристрій розряджений, нескладно. Якщо лампочка не горить, а сама система автоматично не вмикається при затягуванні, значить, акумулятор розрядився, настав час його заряджати. У цьому може бути прихована причина, чому Ельф Бар не тягнеться. Оригінальним кабелем для заряджання підключіть парник до розетки, переконайтеся, що індикатор блимає. Це означає, що пристрій заряджається. Коли лампочка перестане горіти, можна вимкнути кабель. Для повної зарядки достатньо години. Багато споживачів цікавляться: "На скільки вистачає батареї?". Це залежить від частоти та інтенсивності використання.

Важливо: Не можна використовувати пошкоджений кабель для заряджання ПОД системи. Не можна застосовувати прилад за призначенням у процесі заряджання.

Як часто потрібно міняти картридж?

Заправити картридж можна максимум тричі. І лише в тому випадку, якщо аксесуар нормально працює. Далі він підлягає заміні. Запасні деталі продаються в комплекті по чотири штуки.

Чим заправити Ельф Бар?

Для Elf Bar RF350 жижа продається в нашому інтернет-магазині. Цей аксесуар заправляється рідинами на сольовому нікотині. Смак можна підібрати з урахуванням особистих уподобань.

Часті питання

⚡ Які заходи застереження потрібні, щоб забезпечити безперебійну роботу аксесуара?

Захищайте його від високих та низьких температур, вологи, дії сонячних променів. Не відкривайте корпус Elf Bar RF350 самостійно. Заряджайте систему оригінальним кабелем.


⚡ Що робити, якщо при нормальному заповненні ємності рідиною, а також при зарядженому акумуляторі пара не йде?

Відновити роботу пристрою можна заміною картриджа.


⭐ Як оприділити, що рідини в ємності достатньо?

Відмітки максимальної заправки на резервуарі немає. Досвідчені користувачі рекомендують при заповненні бака залишати невеликий незаповнений простір.


⭐ Що робити, якщо після відключення від зарядки індикатор аксесуару продовжує горіти, а при установці картриджу прилад шипить та нагрівається?

З високою ймовірністю пристрій несправний. Його подальше застосування небезпечне.

  • Як користуватися Elf Bar RF350?