Заказать звонок

Знижки до Міжнародного дня турботи про себе з 22.07 до 26.07. Дозвольте собі розслабитися та відпочити разом із VapeMix

Найкращі пропозиції та приємні ціни саме для вас! Відзначайте Міжнародний день турботи про себе.

У сучасному світі з неймовірною кількістю проблем, небезпек і надзвичайно інтенсивним ритмом, потрібно вміти зібратися, розв'язувати питання тут і зараз, допомагати іншим... Це часто призводить до стресів, вигоряння і проблем зі здоров'ям. Тому необхідно навчитися робити паузу і присвячувати час собі.

Щоб допомогти вам видихнути негатив, знайти гармонію і наповнитися новими силами, VapeMix підготував приємні знижки на широкий асортимент товарів. Розповідаємо, що можна купити за зниженими цінами!

Історія свята: турбота про себе 24/7

24 липня в усьому світі відзначають Міжнародний день турботи про себе. Це нове корисне свято, мета якого - нагадати всім про важливість свого "я", власного здоров'я та добробуту. Регулярна турбота - це запорука міцного здоров'я та гарного самопочуття. Тож і пам'ятну дату обрано не спроста: піклуйтеся про себе 24 години і 7 днів на тиждень!
Коли ми говоримо про благополуччя, то потрібно звертати увагу не тільки на фізичний стан, а й на ментальний. Цінувати себе, давати шанс зробити паузу і звернути увагу на внутрішній світ... Зануритися в атмосферу наповненості та релаксу допоможе ароматна, насичена пара.

Пропонуємо вам зробити паузу і відчути цінність кожного моменту, проведеного наодинці з собою!

Відзначайте День турботи про себе разом із VapeMix

Отримайте приємні знижки на безліч якісних товарів для вейпінгу та дозвольте собі відволіктися від повсякденних турбот. Наповнюйтеся, відпочивайте та ширяйте на хвилях позитиву!

Знижки діють на:

  • ВСІ готові основи. Основа - це база для вашого вейпа, тому важливо обирати якісні та перевірені продукти.
  • Ароматизатори TPA. Неймовірні аромки для самозамісу від бренду з США вже чекають на вас!
  • Ароматизатори Capella. Найкраща якість і широкий вибір смаків від виробника із сонячної Каліфорнії. Зверніть увагу!
  • ВСІ рідини для вейпа. Вивчіть наш асортимент і виберіть те, що найбільше сподобалося або найбільш заінтригувало. А ми забезпечимо приємну ціну!
  • ВСІ готові набори. Побалуйте себе улюбленими смаками та оцініть наші новинки!
  • Нікотин, гліцерин і пропіленгліколь. Необхідні елементи для самозамісу, які стануть у пригоді любителям неординарних рішень і яскравих смаків.

Турбота про себе - це сучасний погляд на життя. Будьте в тренді та відчуйте самоцінність!

Пам'ятайте про важливе

Найцінніше в житті людини - це здоров'я. Його потрібно берегти і регулярно підживлювати корисними продуктами, заняттями спортом і відсутністю шкідливих звичок. Останній пункт не такий простий, як здається, оскільки саме шкідливі звички, як-от паління, для багатьох людей виглядають як реальний спосіб уникнути проблем. Однак ми пропонуємо більш здорову альтернативу тютюнопалінню - вейпінг!

Використання електронних сигарет вбереже ваш організм від впливу смол і токсинів, які виділяються в процесі куріння тютюну. Але при цьому допоможе доставити в організм нікотин. Використання вейпа - це реальна можливість кинути палити без зайвих складнощів. Ви можете поступово знижувати дозу споживаного нікотину і не відчувати нервозності, слабкості та дратівливості, як при різкій відмові від речовини.

Щоб піклуватися про інших, потрібно самому бути в порядку, чи не так? Тому ми пропонуємо вам узяти відповідальність за власне здоров'я у свої руки та нарешті поставити хрест на згубній звичці. У нашому магазині ви знайдете товари найкращих, сертифікованих і надійних постачальників з України та зарубіжних країн. А з 22 по 26 липня придбати товари для вейпінгу можна зі знижкою!

  • Знижки до Міжнародного дня турботи про себе з 22.07 до 26.07. Дозвольте собі розслабитися та відпочити разом із VapeMix