Заказать звонок

У Харкові відкрився новий Vape - бар!

У Харкові відкривається новий вейп-бар!

Ексклюзивна пропозиція для вейперів Харкова і гостей першої столиці!

Вже 15 червня 2018 року в Харкові відкривається Vapemix Shop & Bar, це те місце, куди Ви можете прийти з друзями, щоб відмінно провести свій час і закрапати найсмачніші рідини.

Для всіх, хто зробить покупку в вейп-барі з 15.06 по 20.06 включно буде діяти до  50% знижка на весь асортимент!

Даний заклад знаходиться за адресою: м.Харків, вул. Гвардійців-Широнінців 33 , його унікальність полягає в тому, що він поєднує в собі шоп, бар і кав'ярню. Тут Ви можете придбати на свій смак і гаманець якісну готову рідину , преміум-рідину, готову базу відмінної якості, пропіленгліколь , гліцерин , нікотин , аксесуари, починаючи від вати і викруток для електронних сигарет і закінчуючи акумуляторами і зарядними пристроями.

Однією з переваг є те, що у Вас буде можливість проконсультуватися з професійним juice-man'ом з питань правильного, а головне смачного самозамісу і топових рецептів для отримання смачної рідини, а так само отримати рідину авторського виробництва з урахуванням будь-яких Ваших побажань щодо ціни ароматизаторів !

У вейп-шопі буде надано великий вибір преміум-ароматизаторів від відомих виробників і найбільш популярних преміум-рідин. Поспішаємо Вас порадувати ще одним бонусом - ароматизатори і преміум рідини можна буде придбати абсолютно в будь-якому обсязі від 1 мл, а поки Ви очікуєте своє замовлення можете насолодитися чашкою ароматної кави. Ну і, звичайно ж тепла дружня атмосфера і затишна обстановка послужать заставою приємних вражень і відмінного відпочинку.

Міксуйте на повну разом з нами!


  • У Харкові відкрився новий Vape - бар!