Заказать звонок

Вдихаємо святковий смак VapeMix!

Бажаємо залишити всі негаразди та складнощі хоч на деякий час, та вдихнути ковток свіжого, бадьорого й смачного пару. До Нового Року залишається декілька тижнів, прийшов час обирати подарунки!


Саме для цього ми проводимо зимову акцію зі знижками  аж в 30%  на найкрутішу продукцію. 


Для тих хто зовсім не хоче заморочуватись вейперскою кухнею пропонуємо до вашої уваги  сигарету Upend Upox – лідер продажів, завдяки своїм властивостям



Ще один продукт під лозунгом “Просто заправ і паруй” наш власний продукт Vape Star він вже зарекомендував себе як легкий в використанні і підійде для тих, хто ніколи не парував і наразі палить та має бажання позбавитися від цієї згубної звички. 


Якщо ви вже обрали й використовуєте улюблений девайс, для вас ми підготували соковиті рідини, які треба лише додати в електронну сигарету для паріння. 


Для тих, хто вже давно в темі та має бажання експериментувати, ароматизатори преміальної якості – відомі й смачні TPA та Capella та інші компоненти для самозамісу гліцерин VG, пропіленгліколь PG і нікотин – все те, що завжди буде в нагоді. 


Нехай ці зимові свята та новий етап будуть дійсно казковими та запалювальними!
І для того, щоб вам було легше завоювати вершини нового року ми підготували для вас невеликий подарунок в нашому телеграм каналі. 


Зимова акція продовжується до 24.12.22

Обирайте пропозиції, які подобаються та замовляйте! 
*при додаванні акціонного товару у кошик, бонусні бали не діють.

  • Вдихаємо святковий смак VapeMix!