Заказать звонок

Огляд Elf Bar BC4000

Вейпінг подарував своїм поціновувачам не лише найширший асортимент смаків у порівнянні з традиційними тютюновими виробами. Ця культура смачного паріння подарувала багату різноманітність пристроїв для паріння. А з появою такої речовини, як сольовий нікотин, ще більше розширилися обрії прихильників паріння. Адже сольові суміші не лише дають змогу задовольнити нікотиновий голод у декілька затяжок. Але й “одягнені” такі рідини в дуже цікаві і зовні оригінальні аксесуари. Йдеться про под-системи, всередині яких і містяться сольові суміші. Одній з таких систем, а саме, elf bar bc 4000 цей огляд і буде присвячено.

Elf Bar BC 4000: характеристика та особливості системи

Elf Bar BC 4000 створив добре відомий вейперам в Україні виробник одноразових електронних сигарет компанія Elf bar. Прихильникам культури паріння вже добре відомо, що подібні под-системи бувають двох типів: одноразові (неперезаправні) і перезаправні. Elf bar bc 4000 відноситься саме до неперезаправних.

Цифровим маркуванням 4000 виробник позначив, так би мовити, курильний потенціал цієї мініатюрної под-системи. А саме, elf bar 4000 тяг подарує своєму власнику-вейперу.

Що входить до комплекту

Elf bar BC 4000 являє собою акуратний, мініатюрний пристрій, що складається з акумулятора, що перезаряджається, потужністю 650 мАч і непомітно поєднаним з корпусом атомайзером, що містить 11,5 мл сольової жижі. У комплекті також йде кабель USB Type-C для заряджання девайса. Роз'єм для заряджання розташований на нижньому торці.

комплект elf bar bc 4000

Одне з найбільш цікавих питань, що виникає у охочих придбати

elf bar bc 4000 скільки заряджати сам пристрій?

При силі струму, що не перевищує 1 Ампера, повністю зарядити такий мініатюрний под можна за 1-1,5 години і парити до повного випаровування рідини.

Зовні elf bar bc 4000 виглядає як традиційний боксмод з якісного пластику в різних колірних варіаціях. Корпус має згладжені, плавні ребра, приємно відчувається в руці, зручно розташовується у кишені чи сумці. На пристрої немає жодних кнопок, «спілкується» з власником ця мініатюрна под-система за допомогою світлових сигналів.

Elf bar 4000: перезаправлення

Особливість даного пристрою в тому, що його конструкцією не передбачено змінного картриджа з рідиною. Отже, коли закінчиться курильна суміш, дістати порожній резервуар і на його місце поставити повний не вийде. При спробі зробити це, ви з великою ймовірністю просто розламаєте свій elf bar bc 4000.

перезаправка elf bar 4000

Однак, виробник подбав про те, щоб девайс не підвів вас і зрадницьки не капітулював, коли ви захочете курити. Про те, що незабаром курильна рідина повністю випарується, пристрій попередить вас червоними світловими сигналами. Тож звертайте увагу на ці «маячки».

Elf bar BC 4000: смаки

Ще один цікавий для багатьох нюанс щодо elf bar 4000 скільки нікотину міститься в сигареті. Тут все просто. Ця модель виробляється у двох варіаціях міцності сольового нікотину: 2% та 5% (або, якщо зручніше для наочності, 20 мг/мл та 50 мг/мл).

А ось смакова різноманітність таких курильних пристроїв значно ширша за пропоновані варіанти міцності:

  • Kiwi Passionfruit Guava;
  • Red Mojito;
  • Blue Razz Ice;
  • Cranberry Grape;
  • Energy;
  • Lemon Mint;
  • Mango Peach;
  • Peach Mango Watermelon;
  • Sakura Grape;
  • Strawberry Kiwi;
  • Strawberry Mango;
  • Watermelon Ice.

І щодо цієї характеристики вже марно моніторити відгуки та розпитувати інших власників пристрою про враження протестованих смаків. У всіх різні смакові уподобання і так само по-різному спрацьовують рецептори. Тому, який краще спробувати смак та аромат, доведеться з'ясовувати емпіричним шляхом.

Питання, що задають найчастіше

⚡ Як довго заряд тримає пристрій elf bar 4000?

Така одноразова сигарета розрахована на 3 цикли зарядки. Виробник стверджує, що одного циклу зарядки має вистачити на цілий день активної експлуатації.

⚡ Скільки коштує Elf Bar 4000?

В Україні вартість такої мініатюрної под-системи становить близько 500 грн. Ціна може коливатися на кілька десятків гривень у різних магазинах.


⭐ У чому відмінність одноразової електронної сигарети та закритої под-системи?

В одноразовій електронній сигареті немає змінного картриджа, заповненого рідиною для куріння. Тому коли повністю закінчується вміст, така одноразова сигарета викидається. У под-системі на місце витраченого картриджа ставиться повний і пристрій продовжує використовуватися.

⭐ Як відрізнити оригінальну продукцію elf bar bc 4000 від підробки?

Виробник забезпечує кожну одиницю своєї продукції унікальним QR-кодом. Код друкується на упаковці електронної сигарети. Якщо у вас в руках фірмова електронна сигарета, сканування коду автоматично перенесе вас на офіційний сайт виробника elfbar.com

  • Огляд Elf Bar BC4000