Заказать звонок

Огляд POD-системи ZQ XTAL SE

Под ZQ XTAL SE – це електронна сигарета, у якій замість атомайзера використовується POD. Мініатюрний пристрій оснащується картриджем та акумулятором. Картридж одночасно виконує функції резервуара для рідини та випарника. Модель відрізняється простою конструкцією, зручністю використання, компактними розмірами та невеликою вартістю. Серед важливих переваг – чудова передача смаку. Придбати девайс рекомендується вейперам, які віддають перевагу затяжці MTL. У цьому випадку пара спочатку набирають у рот, а потім вдихають у легені. Модель не призначена для отримання пари у великому обсязі, але чудово передає багатогранні відтінки смаку.

Пристрій ZQ XTAL SE POD виготовляється у формі стику. Строгий дизайн у стилі мінімалізм приверне увагу користувачів, які обирають лаконічні рішення. Особливість моделі – виразні, загострені грані, які надають девайсу оригінального та презентабельного вигляду. Модель виглядає дорого та стильно. Корпус пристрою виготовлений з алюмінію. Металева поверхня не схильна до механічних пошкоджень і зносу. Пристрій довго зберігає акуратний, привабливий вигляд.

Система ZQ XTAL SE: картридж

Щоб запустити под, потрібно почати парити. Електронна сигарета оснащується датчиком затягування, який в автоматичному режимі активує роботу випарника, якщо користувач втягує пару. POD-система відразу запускається у момент затягування. У пристрої ZQ Xtal картридж місткістю 1,8 мл виконаний із міцного, стійкого до пошкоджень пластику. Картридж герметичний завдяки наявності спеціальної заглушки із силікону. Заправний отвір знаходиться у нижній частині резервуара. Вище картриджа розташовується мундштук, який виготовлений відповідно до анатомічної будови людського рота. Електронною сигаретою зручно користуватися. Передбачена можливість багаторазового заправлення картриджа.


У моделях ZQ XTAL картриджі знімні та за потреби, наприклад, у разі поломки, підлягають заміні. У спеціалізованих магазинах можна купити змінні картриджі та інші комплектуючі до девайсу.

Под ZQ XTAL: характеристики

Система ZQ Xtal POD Kit оснащується літій-іонним акумулятором ємністю 520 мА*год. Підзарядка виконується за допомогою кабелю мікро USB, який входить до комплекту. Порт мікро USB знаходиться у нижній частині корпусу. Особливості та характеристики девайсу:

  • Автоматичне керування.
  • Фіксований об'єм повітря під час затягування (відсутня опція регулювання обдування).
  • Конектор (пристрій для з'єднання електричного кола) магнітного типу.
  • Місткість акумулятора – 520 мА*год.
  • Час, необхідний для повного заряджання – 30-60 хвилин.
  • Місткість картриджа – 1,8 мл.
  • Робоча напруга – 3,2-4,2 ст.
  • Розміри корпусу – 1,25 х2, 2х11, 3 см.

Виробник передбачив багаторівневу систему захисту пристрою від пошкоджень. Модель захищена спеціальними системами від перегріву, короткого замикання, перевищення допустимих значень опору та перезаряджання.

ПОД ZQ XTAL: переваги

Продукт створений з урахуванням передових технологій, що дозволяє успішно конкурувати на ринку з девайсами інших виробників. Переваги:

  1. Ергономічний корпус.
  2. Великий вибір колірних рішень. Доступні кольори – чорний, сірий, червоний, зелений, відтінки градієнта.
  3. Матове напилення для підтримки акуратного вигляду. На поверхні непомітні відбитки пальців.
  4. Стильний дизайн.
  5. Довга робота без заряджання. Виробник гарантує безперебійне паріння протягом усього дня. Невелика ємність акумулятора компенсується оптимальною потужністю. По мірі зменшення заряду для продовження часу автономної роботи знижується робоча потужність. Зниження потужності позначається на об'ємі генерованої пари та її смакових властивостях. Однак після підзарядки вихідні характеристики смакопередачі та пароутворення відновлюються.
  6. Мала вага (близько 60 грам) для зручності використання та носіння.
  7. Можливість парити під час заряджання пристрою при підключеному кабелі.
  8. Надійна фіксація картриджа у корпусі за допомогою заглушок. Навіть у разі інтенсивного використання пристрою картридж не випаде із корпусу.


Світлодіодний індикатор призначений для нагадування власнику про низький заряд батареї (блимає). Не передбачено можливості за допомогою індикатора стежити за процесом заряджання. Користувач також не зможе отримати точних відомостей про залишковий заряд.

Особливості експлуатації

Для заправки підходять рідини із співвідношенням PG/VG 50/50. Виробник не рекомендує використовувати жижу з підвищеним вмістом гліцерину, незважаючи на вбудований захист від протікання.

Система ZQ XTAL: ціна

В Україні можна купити ZQ Xtal за 700-900 грн.

Поширені запитання

⚡ Як зрозуміти, що под ZQ XTAL зарядився?

Спеціальний індикатор на корпусі пристрою вимикається, коли пристрій повністю заряджено. Коли акумулятор заряджається, індикатор починає блимати.

⚡ Яка потужність POD системи ZQ XTAL?

Електронна сигарета розрахована на тугу затяжку – повне втягування пари у легені. Максимальна потужність пристрою 15 Вт.


⭐ Як заправити ZQ XTAL?

Щоб заправити девайс, потрібно витягнути картридж із корпусу та відкрити заглушку, розташовану в нижній частині. Потім залити в картридж 1,5 мл рідини. Після заповнення картридж поміщають у корпус. Перед парінням потрібно почекати 5-10 хвилин, щоб жижа просочила гніт.

⭐ Які переваги у POD системи ZQ XTAL?

Однією з головних переваг є місткий картридж, завдяки чому збільшуються інтервали між заправкою. Інші плюси – надійна, безперебійна робота (за відгуками користувачів), стильний дизайн, системи безпечної експлуатації, автоматичне включення під час затягування.

  • Огляд POD-системи ZQ XTAL SE