Заказать звонок

Одноразки на 5000 затяжок: розгляд деталей

Одноразка на 5000 тяг — це відмінне рішення для тих, хто чітко визначився зі смаком вейпу і не хоче витрачати час на заправку, зарядку та заміну окремих елементів. Така електронка вимагатиме від вас тільки розпакування і більше нічого. Звичайно, тим, хто ще роздумує, цікаво буде дізнатися про цей пристрій більше інформації. Наприклад, на скільки вистачить 5000 затяжок, які в ній переваги та особливості. Про це та багато іншого ми поговоримо далі.

Що таке 5000 затягувань одноразової електронної сигарети?

Одноразки на 5000 затяжок – це електронні сигарети, що мають досить великий запас тяг, у яких передбачено опцію зарядки. При цьому жодного іншого обслуговування не потрібно. Таке рішення дуже практичне, воно справді підходить багатьом шанувальникам вейпінгу.

Принцип роботи цих одноразок досить простий. Усередині розташований датчик затягування. Коли він спрацьовує, замикається ланцюг і струм з батареї подається на випарник. Потужність таких вейпів невелика, тому отримуєте тугу затяжку і відносно незначну кількість пари, якщо порівнювати зі звичайними сигаретами. Зазначимо, що подібні моделі часто називають багаторазовими одноразками, хоча технічно вони ними не є. Тобто заряджати їх, звичайно, зможете, але доливати рідину або ж змінювати окремі компоненти не потрібно, адже корпус герметичний.


Через те, що кількість 5000 тяг для електронок  максимальна, то навіть можуть бути окремі налаштування. Наприклад, регулювання обдування, що дає можливість налаштувати затягування під свої уподобання.

Переваги одноразок на 5000 затяжок

Електронка, яка має нерозбірну конструкцію і не потребує обслуговування, а також має запас у 5000 затяжок, — дуже привабливий варіант, особливо для новачків. Якщо ви вже переконалися, що вейпінг підходить і підібрали оптимальний для себе смак, то сміливіше купуйте тип одноразки, що розглядається. У неї є такі переваги:

  • можливість заряджати акумулятор. Наявність батареї та USB – відмінний варіант. Досить такого пристрою як мінімум на 1 день використання, хоча це залежить від частоти та інтенсивності паріння;
  • менша шкода для організму. Такий пристрій – чудовий варіант для тих, хто дуже багато палить. Одноразки працюють на сольовому нікотині, а його кількість, необхідна для задоволення потреби організму, значно менша. Поступово вдасться перейти від звичайних сигарет до електронок, а потім взагалі кинути палити;
  • вигідна ціна. Куріння такого девайса обходиться набагато дешевше, ніж придбання цигарок. До того ж це значно економніше за місцем та кількістю затяжок;
  • компактність. Одна з переваг одноразових вейпінгів з такою кількістю затягувань – те, що вони поміщаються в кишеню і не потрібно навіть заправляти чи міняти розхідники.

Одноразки на 5000 тяг — це відмінне рішення. Однак врахуйте, що вони все ж таки будуть дещо масивнішими, ніж моделі меншого обсягу.

Особливості одноразок на 5000 затяжок

В електронній сигареті на 5000 тяг є акумулятор, який можна заряджати, і це одна з ключових особливостей. Такі Ашки мають розмір трохи менший за пачку цигарок, є й компактніше – у вигляді трубки, що може бути більш ергономічним рішенням. Як правило, чим більший девайс, тим більше шансів, що в ньому будуть доступні налаштування «під себе». Як додатковий функціонал можуть виступати:


  • світловий індикатор – він нагадує, скільки залишилося заряду;
  • режими паріння;
  • ручний контроль потужності.

Крім того, слід враховувати, що корпуси таких пристроїв герметичні, вони не ремонтуються, тобто експлуатувати потрібно акуратно, не допускати падіння або будь-яких сильних механічних впливів. Замінити деталь, якщо вона вийде з ладу, не вдасться, тому необхідно використовувати одноразку згідно з інструкцією.

Новачкам слід враховувати, що жижа, на якій працюють одноразки, що розглядаються, сольова. Тобто насичення нею приходить швидше. Такі сигарети слід застосовувати дозовано, щоб не отримати негативного впливу на організм.

На скільки вистачить одноразки на 5000 тяг

Оскільки це найпотужніші одноразки, відповідно, їхнього запасу затяжок буде достатньо на довгий час. Відразу хочемо сказати, що тривалість використання залежить від того, як часто палите. Найактивніші вейпери примудряються витратити заявлені потяги за кілька днів, проте це ті, хто свого часу цигарки пачками курив. Якщо ж ви помірно застосовуєте Ашку, то приблизна тривалість її експлуатації – 2-4 тижні.

Ще один момент — це термін «життя» акумулятора. Оскільки він у таких пристроях представлений потужністю 550-650 мАг, його має вистачити на день. Звичайно, тут все також залежить від частоти та стилю куріння.

Як вибрати одноразку на 5000 тяг

Якщо вирішили пробувати модель Ашки на 5000 затяжок, потрібно її правильно вибрати. Головне – знайти відповідний смак, адже користуватися нею будете, доки не закінчиться жижа, заміна її неможлива. Як варіант – купуйте кілька таких пристроїв із різними сумішами. Багато брендів випускають подібні модифікації одноразок, тому проблем з асортиментом точно не буде.

Звертайте увагу на зовнішній вигляд корпусу — швидше за все, ви хочете, щоб електронна сигарета мала сучасний вигляд. Також слід враховувати склад жижі. Головне – це вміст у ній нікотину. Для новачків найкращим варіантом буде менший відсоток – 2%, більш досвідчених – 5%.


Поговоримо про смаки. Так є класичні, стандартні: тютюн, цитрусові, ягоди. Можна знайти й екзотичніші варіації (наприклад, випічка, цукрова вата, кола, шоколад). Вони цікаві, проте починати курити саме з таких не рекомендуємо. На смак такі варіанти дуже специфічні, підходять далеко не всім. Якщо ви новачок, то краще зупинитись на класиці.

Інші характеристики, що заслуговують на увагу:

  • місткість батареї. Чим вона менша, тим частіше доведеться заряджати;
  • активація — ручна (натискання на кнопку) або автоматична (вдихом);
  • об'єм картриджа. Він має бути порівнянний з кількістю затяжок, адже перезаряджання, як пам'ятаємо, неможливе.

Одноразка на 5000 затяжок – гарне рішення для новачків та досвідчених парильників. Вони точно заслуговують на увагу і того, щоб бути як основним, так і запасним варіантом, наприклад для поїздки.

Висновки: кому підходить одноразка на 5000 тяг

Одноразка на 5000 затяжок — чудовий додатковий пристрій. Таку зручно носити (возити) із собою. Це виключить необхідність брати жижу, запасні деталі та обслуговування. Користуватися нею досить зручно. Ціна нижча, ніж у ПОД-систем, до того ж не ризикуєте пошкодити виріб. При цьому багато користувачів розглядають цей тип Ашки як основний.

  • Одноразки на 5000 затяжок: розгляд деталей