Заказать звонок

Відмінності преміум-рідин для вейпу від звичайних

Той вейпер, хто хоч раз спробував преміальні рідини, з високою ймовірністю більше не повернеться до звичайних жиж. Навіть одного сеансу вистачає, щоб смакове сприйняття споживача змінилося назавжди. Що таке преміум рідини, на відміну від звичайних жиж, їх склад, ціна - все це розглянемо в цій статті. 

Преміальні рідини – що це

Саме слово «преміум» визначає клас продукції. Це вищий клас, для виробництва якого використовуються рідкісні чи дорогі матеріали. Якщо йдеться про рідини для електронних сигарет, то термін «преміальний» означає, що у складі жижі використовуються авторські букети, а самі інгредієнти – високоякісні. Наприклад, смаки манго у звичайній жижі й у преміальному складі відрізнятимуться. Таких відмінностей виробникам вдається досягти шляхом спеціальних рецептур. 

Якщо у звичайній жижі нескладна ароматична композиція з 2-3 компонентів, створена з використанням простих технологій, то преміум-рідини для вейпу можуть включати 10-30 різних ароматизаторів. Багато компаній одержують патенти на свою продукцію. Адже вона є ексклюзивною. Варто згадати складний процес виробництва. Щоб отримати потрібну композицію, технології змішують, настоюють, знову змішують компоненти. В результаті пара виходить більш об'ємною, насиченою. 

Відповідно і ціна преміального продукту буде набагато вищою. Адже виробник витратив багато часу, сил, сировини для створення складного міксу. Важко уявити, скільки коштує найдорожча жижа у світі. Але одне можемо сказати точно – преміальні рідини варті того, щоб заплатити більше при купівлі витратних матеріалів для POD. 

Чим преміум рідина відрізняється від звичайної 

Озвучимо всі відмінності коротко:

  • Складність рецептури та насиченість смаку. Преміальні рідини мають збалансований букет, в якому простежується основа та другорядні ноти. Вони, як дорогі парфуми, де всі нюанси розкриваються поступово. Так, купуючи смак жуйки з полуницею, ви точно відчуватимете смак жуйки та полуниці. Вам не доведеться гадати, що за ягідний аромат відчувається. У роті буде на 100% смак полуниці.   
  • Якість інгредієнтів. У преміальних жижах більше рідкісних складових, ніж у недорогих рідинах для вейпу. Що стосується звичайних рідин, то виробники прагнуть скоротити витрати на виробництво та здешевити продукцію, тому рідкісних речовин у складі шукати не варто. 
  • Дизайн. Продукти преміум-лінійки випускаються в оригінальній упаковці, яка часто має захист від підробки. В результаті це додаткові витрати, що перекладаються на плечі споживача.

Часті питання

⚡ Які бренди випускають рідини преміального класу?

Серед найбільших виробників преміальної продукції переважно американські бренди – Five Pawns, Cuttwood, MYLK, Havoc, Cake Vapors. Також висококласні рідини виробляють в Азії, Європі. Кожен великий виробник жиж намагається випустити преміальну лінійку, щоб не поступатися конкурентам.

⚡ Чи можна вдома виготовити преміальну жижу?

Особливість преміальної жижі є в ексклюзивному дорогому букеті, що розкривається різними нотами. Така продукція виходить за допомогою складних лабораторних дослідів. Створити вдома чи повторити рецепт навряд чи вдасться.


⭐ Чи коштує преміум рідину для того, щоб переплачувати?

Преміальні жижі – це найвища якість та неповторне задоволення від паріння. Якщо ви хочете отримувати насолоду від кожного сеансу, не заощаджуйте на витратних матеріалах.

⭐ Преміальні рідини підходять для будь-яких ПОДів?

Теоретично – так. Однак дешева електронна сигарета не завжди розкриває всю багатогранність смаку.

  • Відмінності преміум-рідин для вейпу від звичайних