Заказать звонок

Добірка дешевих вейпів та подів 2023 року

Системи POD і вейпи – різновиди електронних сигарет, які набули широкої популярності в світі. Головна відмінність подів та вейпів полягає в конструкції. У подах замість атомайзера (парогенератора) використовується інша система випаровування жижи. У подсистемі картридж одночасно грає роль випарної камери та резервуара для рідини. Вейп mod на відміну інших видів електронних сигарет відрізняється розширеним функціоналом. Переваги покупки недорого девайсу:

  • Економія коштів. Багато дорогих електронних сигарет наділені безліччю зайвих функцій, що подорожчає модель. Нерідко вейпери переплачують лише за розкручений бренд.
  • Можливість протестувати пристрої різних марок.
  • Простота і зручність використання, недороге обслуговування (комплектуючі елементи коштують так само дешево, як сама електронна сигарета).

Якщо ви робите перші кроки у вейпінгу, краще купити недорогий мод із простим управлінням.

ТОП бюджетних подів

Бюджетні под системи – найпопулярніші товари серед вейперів. Ці маленькі компактні девайси створені для максимального комфорту при використанні. Відрізняються малим утворенням пари та забезпечують швидке насичення нікотином. Найкращі дешеві поди:






Сьогодні користувачі можуть купити недорогі, але хороші поди, щоб парити, не замислюючись про витрати.

ТОП якісних та дешевих вейпів

Популярність вейпінгу зростає кожного дня. Це захоплення доступне людям із різним рівнем доходу. Виробники пропонують недорогі та досить якісні пристрої, щоб парити без шкоди для сімейного бюджету. Недорогий вейп з великою кількістю пари – доступна реальність. Дешеві пристрої гарної якості:

  • Eleaf iStick Power Mono Box Mod 3500 mah. Переваги - стильний дизайн (Ви відразу відчуєте приємну тактильну насолоду, коли візьмете цей продукт в руки, так як воно виготовлене з ніжними шкіряними вставками з еко-матеріалу і доповнюється округлими гранями. Корпус являє собою метал, що надає солідності та солідності дизайну. тримати його в руках постійно, тому що він не вислизає і аж ніяк не ріже ваші руки.)


  • VooPoo Drag S PRO Pod Mod Kit. Потужна модель виглядає оригінально та стильно. Завдяки великій кількості доступних кольорів (їх 6), користувачам є з чого вибирати. Легкий, ергономічний аксесуар зручно утримувати в руці. Серед переваг – якість складання, що сприяє комфортному, безпечному ширянню та забезпечує довгий термін служби.


  • VooPoo Drag Nano 2 Pod Kit. Електронна сигарета Drag Nano 2 Pod Kit так само є легким і компактним пристроєм. Корпус виконаний з металу і має яскраві моно кольори (всього є 8 варіантів). Вага пристрою становить 65 г, а компактні габарити роблять його непомітним у руці чи кишені. Вартість системи включає ланцюжок, який дозволяє носити виріб на зап'ясті або шиї.


  • VooPoo Vinci 3 Pod Kit. Пристрій є компактною pod-системою з потужним вбудованим акумулятором 1800 мАг. Пристрій працює з системою чіпсету Gene.AI і спроектовано для використання випарників серії PnP. Має 5 кольорів на вибір. Цей пристрій дуже популярний.


  •  Smoant Pasito Rebuildable Pod Kit. Pasito має акумулятор ємністю 1100 mAh і картридж, об'ємом 3 мл. Інтелектуальний світлодіодний індикатор, магнітне з'єднання для картриджа і зарядка Type-C роблять цей пристрій найкращим вибором для щоденного вейпінгу.


Сучасні користувачі можуть вибирати вейпи або POD-системи відповідно до особистих уподобань та розміру доходу.

Поширені запитання

⚡ Які недоліки у POD-систем?

Відсутність широкого набору функцій, зокрема неможливість регулювання потужності. Ще один недолік – дорожнеча витратних матеріалів.

⚡ Як вибрати ПОД систему?

Основні критерії вибору – тривалість автономної роботи, якість передачі смаку, вартість експлуатації.


⭐ Як вибрати вейп?

Основні критерії вибору – тип атомайзера, вид та ємність акумулятора, потужність бокс-моду.

⭐ Як отримати більше пари в поді?

Щоб отримати більше пари, потрібно вибирати рідину із підвищеним вмістом рослинного гліцерину.

  • Добірка дешевих вейпів та подів 2023 року