Заказать звонок

Рейтинг одноразових топових електронних сигарет 2023 гроку

Одноразові електронні сигарети, які також називаються POD-системами, відрізняються від аналогів пролонгованої дії відсутністю можливості дозаправки. Простими словами, щойно у пристрої закінчується рідина, воно стає непридатним. Однак, доступна ціна компенсує цю особливість одноразових аксесуарів. Більше того, для тих, хто вперше намагається ширяти, це прекрасний варіант долучитися до культури, познайомитися з різними варіантами і зупинитися на тому своєму, який оптимально підійде за основними параметрами.

Зовні одноразова сигарета виглядає як невелика витончена пластикова запальничка. Стильний компактний корпус підвищує зручність перенесення аксесуарів, ергономічно розміщується в долоні, кишені, барсетці. Усередині полімерного кофру захований заряджений літій-іонний акумулятор, ємність із рідиною, нагрівальний елемент. Також одноразка має датчик, який включає її під час затягування. Іншого управління пристрій не має. Увімкнення та вимкнення – все функціонує автоматично. Це друга відмінність одноразових моделей від варіацій, що заправляються.

Щодо популярності одноразових POD систем, то вона пояснюється такими факторами:

  • простота та зручність застосування;
  • компактність та механічна міцність;
  • практичність та економічність;
  • універсальність – підходить для досвідчених та початківців користувачів;
  • великий вибір смаків.

Навіть досвідчені парильники часто віддають перевагу цим моделям. Наприклад, багаторазову систему не завжди зручно використовувати у гостях, на природі, у нічному клубі, в офісі. Одноразовий вейп прийде на допомогу в цих і подібних випадках.

Ще варто відзначити, що виробляють одноразові електронні сигарети великі бренди. Важливо, що їхню продукцію після численних перевірок схвалило Federal Drug Administration – управління захисту прав споживачів в Америці. Воно відповідає за перевірку продуктів харчування, медикаментів тощо.

На ринку виробників одноразових ПОД систем безліч. Що стосується найкращих електронних сигарет цього типу, багато виробників претендують на це звання. Вони конкурують одна з одною. Розкажемо про деякі з них.

Види одноразок

Сучасний ринок одноразових електронних сигарет пропонує досить широкий асортимент продукції. Відрізняються вироби дизайном та розміром корпусу. Інша відмінність – кількість допустимих затяжок. Їх може бути і 800, і 1200, і навіть 2500. Кількість затягувань безпосередньо впливає на розмір аксесуара, оскільки рідини в ємності та заряду акумулятора має вистачити на заявлений виробником показник.

Наступна важлива відмінність одноразівок – склад рідини. Відрізняються присмаки. А ще можна купити з доставкою одноразову електронну сигарету із сольовим нікотином або без нікотину. Тепер зупинимося на брендах та описі їхньої продукції трохи докладніше.

ТОП брендів одноразок

  • Одноразки Puff. У лінійці бренду є кілька серій. Кожна відрізняється кількістю затяжок та розмірами. Особливістю торгової марки вважається широке розмаїття смаків. При цьому Puff вибирає різноманітні смакові поєднання, а не моносмаки.

  • Одноразки Elf ​​Bar. Це одноразові аксесуари, які мають високий попит у споживачів. Їх плюс – довговічність. За таку перевагу їх обирають для тривалих подорожей, повсякденного використання. Виробник Ельф Бар пропонує багато смакових варіацій. Наприклад, ТОП смаків Elf Bar 1500 - Neon Rain, Манго, Полуничне морозиво, Kiwi Passion Fruit Guava.

  • Одноразки Vaporlax. Їхня головна особливість – схожість відчуттів при вейпінгу з відчуттями від традиційного куріння. Споживачі цінують продукцію бренду за численні смачні аромати, за компактні розміри та малу вагу. Один аксесуар розрахований у середньому на 800 затяжок. Популярні фруктові смаки: Ананас-Персик-Манго, Полуниця-Банан, Крижаний Лічі, Виноградний Грап.

image 1 Vaporlax - одноразовая POD-система на 800 затяжек

  • Одноразки BMOR. Вони мають попит через компактні габарити та ультра мобільність. У складі ароматичної рідини 5,2 мл 5% солі нікотину. Кожного пристрою вистачає приблизно на 1600 затяжок. Обов'язково спробуйте такі цікаві ароматичні поєднання – кавуновий Bubble Gum, Cotton Candy, Fantasy Jungle, Ягідний Mix.

  • Одноразки Pons. Багато вейперів віддали серця аксессуарам виробника за стильний дизайн та зручну форму, за розмаїття смаків та чудову передачу смаків.

  • Компанія Tugboat пропонує свій варіант одноразових електронних сигарет. Бренд випускає дві лінійки – продукцію на 800 та 2500 затяжок. Перший варіант підходить для тих, хто тільки набуває досвіду. А другий варіант вибирають вейпери з постійними смаковими уподобаннями. Їм не доведеться щодня йти до магазину за поповненням запасів. Цінуються ПОД системи Tugboat за відмінну якість складання.

  • Одноразки Airis. Рекомендовані спільнотою користувачів аромати – Mamba, Кислі яблука/Ківі, Grap з Содовою, Bubble Gum, Крижані Червоні яблука. У кожному пристрої 6 мл нікотинової рідини. Цього обсягу вистачає в середньому на 2000 затяжок. Використання дуже просте – дістаньте ПОД з упаковки, вейпуйте, насолоджуйтесь.

  • Одноразки HQD. Бренд HQD заслуговує на обов'язкову згадку. Перевагою продукції є конкурентна ціна, великий вибір ароматів, чудова передача смаку. Тобто, споживач завжди може відстежувати статус приладу. Популярні смаки HQD Cuvie - Ананас, Кавун, Рожевий лимонад, Полуниця ківі.


  • Одноразки Joyetech. VAAL – это прекрасная альтернатива для курящих и заядлых вейперов. Выбирая VAAL от Joyetech, Вы получите очень насыщенный вкус, и огромную гамму ароматов, которая состоит из 10 фруктовых вкусов.


  • Одноразки Myle. Вони виділяються на профільному ринку нестандартним дизайном та опрацьованими ароматами.


Це не повний огляд брендів, чия продукція є у каталозі нашого магазину в Харкові. Ми лише показали, наскільки різні POD можна знайти на ринку України і чим вони відрізняються.

Який смак Ельф Бар кращий?

Одноразка Elf Bar 1500 регулярно входить у ТОП найкращих електронних сигарет без дозаправки. У виробника багато лінійок – від 800 до 4000 затяжок. Але саме 1500 вважається найбільш прийнятним форматом через зручність, доступну ціну, різноманітність смаків. До речі, найкращі смаки Ельф Бар назвати складно. Їх так багато, що навіть досвідчені користувачі губляться у такому розмаїтті. Однак все пізнається в порівнянні, і користувачі на форумах спільноти назвали такі найкращі смаки Elf ​​Bar:

  • банан із льодом;
  • чорниця;
  • вишня, лимон, персик;
  • ківі, маракуя, гуава;
  • ананас, персик, манго;
  • рожевий лимонад;
  • полуниця з бананом;
  • полуниця, ківі;
  • лимонад із синьої малини;
  • полуничне морозиво;
  • кавун;
  • виноград;

Яку електронну сигарету вибрати?

Щоб насолоджуватися процесом паріння, при виборі одноразової моделі електронної сигарети слід звернути увагу на такі фактори:

  • Смак – різновидів дуже багато. Вибрати є з чого. Це можуть бути солодкі – смачні відтінки, освіжаючі чи гіркі присмаки і навіть такі екзотичні, як кактус, пиво чи морепродукти.
    Зовнішній вигляд корпусу, з чого він виготовлений, його розміри. Хоча аксесуар одноразовий, якщо ви платите за нього гроші, він має бути максимально комфортним для використання.
  • З нікотином чи без.Число затяжок – від цього залежить, скільки пристрій вам прослужить. Чим більше затягувань вказує виробник, тим довше ви зможете насолоджуватися улюбленим аксесуаром.
  • Кращий бренд. Деякі покупці віддали своє серце конкретному виробнику. Вони вибирають продукцію лише цієї торгової марки.
  • Ціна має значення. Не намагайтеся сильно заощадити, тому що ризикуєте придбати другосортний товар. Але й переплачувати не слід. Купуйте системи у спеціалізованому магазині. І тут придбати їх можна на максимально вигідних умовах.

Часті питання

⚡ На який період часу вистачить одноразової електронної сигарети?

Важливо розуміти, що термін експлуатації залежить від частоти та інтенсивності паріння. Саме тому термін служби вказується виробниками не в годинах, а в числі затяжок. На ринку зустрічаються прилади із 300-2500 затяжок.


⚡ Як вмикається одноразка?

Це найцікавіше. При затягування – нагрівач вмикається. Немає затягування – нагрівач вимикається. Користувач може будь-якої хвилини витягти з кишені аксесуар, затягнутися 2-3 рази і прибрати прилад назад.


⭐ Мені дуже сподобалась одноразова електронна сигарета. Чи можу я зарядити її повторно?

Одноразові системи так і називаються через неможливість повторного використання. Її ресурсів вистачає на ту кількість затяжок і на той обсяг рідини, який вказаний на упаковці. Більше використовувати його не можна. Однак завжди можна купити ідентичний аксесуар чи пристрій з іншим смаком (на пробу) у нашому магазині.


⭐ Яка електронна сигарета краща?

Неможливо дати коректну відповідь на це запитання. Продукція різних виробників (і навіть одного) відрізняється дизайном пристроїв, числом затяжок, ароматом, ціною. Кожен користувач має власні переваги.

  • Рейтинг одноразових топових електронних сигарет 2023 гроку