Заказать звонок

Знижки до Дня блаженства з 19.06 до 23.06. Випаріть труднощі та відчуйте справжнє блаженство разом з VapeMix

Знижки до Дня блаженства з 19.06 до 23.06. Випаріть труднощі та відчуйте справжнє блаженство разом з VapeMix!

День блаженства - це легке, літнє свято, яке допоможе вам відчути всі барви цієї чудової пори року. Адже літо - це час, коли сама природа закликає нас видихнути, взяти паузу, відволіктися від справ і додати в життя нотки радості. А ми пропонуємо знижки на рідини, ароматизатори та інші товари, які допоможуть вам наповнитися новими свіжими емоціями!

Тепер блаженство стане ще ближчим. Пориньте в нього повністю!

Святкуйте День блаженства з VapeMix

Літо - це час, коли ми всі хочемо відчути повноту життя і наповнитися емоціями на весь рік. Навіть у складні часи необхідна пауза, щоб відчути блаженство. Тому дозвольте собі випарувати труднощі та розслабитися!

Представляємо вам літні акції від VapeMix. Широкий асортимент товарів з приємними знижками на будь-який смак з 19.06 по 23.06. Якщо ви давно хотіли спробувати нову рідину, але все ще перебуваєте в роздумах - зараз саме час для експериментів. Раптом у вас закінчився гліцерин або необхідно поповнити запаси пропіленгліколю - зробіть це зараз і заощаджуйте. Купуйте продукти високої якості за приємною ціною.

Акція діють на такі позиції:

Ароматизатори

Якщо любите експериментувати та створювати свої смакові композиції, тепер зробити це стане ще легше. Адже акція діє на ВСІ ароматизатори, які є в наявності. Обирайте та пробуйте!

Рідини

Якщо ви шанувальник готової рідини для вейпінгу - ця пропозиція для вас. Ми пропонуємо знижки на ВСІ рідини для вейпа. У нашому магазині є продукція на будь-який смак. Класичні тютюнові, ароматні фруктові, освіжаючі м'ятні та незвичайні рідини для гурманів - вибір за вами! Пробуйте і діліться враженнями.

Нікотин

Високоякісний нікотин від найкращих виробників. Додавайте потрібну кількість і контролюйте рівень міцності самостійно.

Пропіленгліколь і гліцерин

Базові складові, які потрібні для приготування рідини для електронної сигарети в домашніх умовах. Тепер за зниженими цінами!

Готові основи

Ідеальний варіант для тих, хто не хоче ризикувати і змішувати компоненти самостійно. Ми пропонуємо готові основи, в яких міститься пропіленгліколь, гліцерин і нікотин у різних пропорціях. Тепер вам не потрібно проводити розрахунки, адже можна спростити собі життя! Адже акція діє на ВСІ основи.

Готові набори

Готовий набір для самозамісу рідини - це комплекс компонентів, які потрібно змішати згідно з інструкцією, щоб отримати готову рідину для вашого вейпа. Інструкція проста і зрозуміла, а наші консультанти завжди зможуть підказати, що і як потрібно зробити. Акційна ціна діє на ВСІ готові набори. Не пропустіть!

День блаженства: видихаємо і паримо!

До Дня блаженства ми хочемо побажати всім нашим клієнтам гарного настрою, наповненості та оптимізму. Нехай це літо буде легким і барвистим, незважаючи ні на що. Адже навіть у складних обставинах необхідно приділити собі трохи часу і розслабитися. А тепла погода й улюблена електронна сигарета допоможуть налаштуватися на релакс. Тож - парите й отримуйте задоволення! А ми вам у цьому допоможемо.

Акція до Дня блаженства від онлайн-магазину VapeMix діє з 19 до 23 червня. Ви можете придбати різноманітні товари для вейпінгу від найкращих виробників. Ми гарантуємо якість продукції, адже співпрацюємо тільки з перевіреними брендами. А наші консультанти - це фахівці, які допоможуть вам визначитися з вибором і підібрати найкращі товари.

  • Знижки до Дня блаженства з 19.06 до 23.06. Випаріть труднощі та відчуйте справжнє блаженство разом з VapeMix