Заказать звонок

Знижки до дня закоханих від VapeMix!

Ми любимо і цінуємо кожного нашого клієнта, а особливо любимо турбуватися про підбір ваших подарунків. Тому до дня Святого Валентина даруємо вам величезну кількість знижок. Читайте статтю до кінця, щоб дізнатися, яку милість ми вам ще підготували.

А тепер назад до знижок, на вас чекають знижені ціни на:


Готові набори 

Для вашого швидкого та унікального смаку. Дійсно унікальний продукт, який ми возимо від найкращих постачальників Європи:

Наші готові набори - це про унікальність смаку, швидке змішування та комфортну упаковку. У набір входить концентрат на ваш смак від Paradise, нікотин Hiliq Salt і гліцерин. Всі компоненти високої якості та неодноразово перевірені.

Готові набори від Mix Bar Salt бувають 2-х і 3-х компонентні. Велика кількість класичних смаків. У комплектацію наборів входять:

  1. премікс 14 мл (Ароматизатор + пропіленгліколь)
  2. нікобустер (нікотин) 3 мл 500мг (1шт) (міцність готової рідини ± 50мг на 30мл)
  3. гліцерин 13 мл

Новий набір WES Silver 30ml Homebrew Kit від WES - це вишуканий продукт, що знаходиться в авангарді світу електронних сигарет. Його унікальні інгредієнти і передові технології виробництва сприяють його чудовій якості. У цьому наборі ви знайдете 30 мл чудово створених ароматизаторів, унікальних за своєю інтенсивністю та яскравістю; з концентрацією нікотину 50 мг ви зможете насолодитися багатим смаком, який задовольнить навіть найвибагливішого користувача.

Weber Silver Ice - есенція холодного вейпінгу від E-Juice. З міцністю 50 мг і співвідношенням гліцерину і пропіленгліколю 50/50 в компактних флаконах 30 і 15 мл. Унікальність у кожній краплі, досвід перевірений часом.

Juni Silver Ice - не просто набір для домашнього приготування сольової рідини від українського виробника електронних соків, а справжнє втілення інновацій і пристрасті до якості. Представлена в компактних флаконах об'ємом 30 і 15 мл, з міцністю 50 мг і поєднанням гліцерину і пропіленгліколю в ідеальних пропорціях 50/50. 

Але що робить цей продукт по-справжньому унікальним? Це натхнення, закладене в кожну краплю рідини, це неповторний смак, який змусить вас закохатися з першого затягування. Juni Silver Ice - це не просто продукт, це подорож у світ задоволення і дивовижних відчуттів, яку ви захочете продовжувати знову і знову.


Рідини

  • WES Gold Salt
  • Paradise
  • Juni Salt 
  • Chaser Mix Plus

Рідини на будь-який смак і колір, щоб ваше свято пройшло максимально кайфово


Готові основи

Якщо ви любите курити, але не хочете витрачати час на те, щоб розрахувати відповідний для вас розчин, то готовий нікотин може стати для вас найкращим варіантом. У цьому випадку ви гарантовано отримаєте ідеально збалансований розчин, який потішить вас правильно розрахованими концентраціями і пропорціями інгредієнтів. Купити готовий нікотин у нашому магазині ви можете в будь-який зручний час, а тепер ще й зі знижкою. 


Все для самозамісу

  • Гліцерин - це дивовижна речовина, яка має тягучу текстуру і солодкуватий смак, що нагадує мед. Він не тільки має зволожувальні властивості, а й є безбарвним, що робить його особливо привабливим.
  • Пропіленгліколь для використання у вейпінгу - це ще одна унікальна речовина. Ця в'язка, безбарвна рідина активно застосовується в заправці електронних сигарет, забезпечуючи ідеальне з'єднання інгредієнтів і посилюючи їхній ефект. Безпека всіх компонентів для вейпінгу підтверджена численними дослідженнями, що робить його вибір безпечним для всіх. Харчовий пропіленгліколь, який використовується в промисловості, також є підтвердженням його безпеки. 

Він володіє всіма тими самими унікальними властивостями, що і пропіленгліколь, який використовується в електронних сигаретах. І не забувайте, що всі компоненти для самостійного приготування міксів для вейпінгу ви можете придбати зі знижкою до свята.


Знижки дійсні з 12.02 по 15.02!

А тепер про приємні доповнення та подаруночки. У вас буде можливість відправити валентинку своїй близькій людині через нас. З 08.02 по 15.02 заповнюйте електронну форму і ми відправимо листівку вашій людині на пошту/ Viber/Telegram.

Не забувайте про наш інстаграм, там зараз можна зловити промокод 10% на електронну сигарету.

З любов'ю, ваш VapeMix!

  • Знижки до дня закоханих від VapeMix!