Заказать звонок

SMOK Novo 4 Kit - огляд под-системи

Популярність електронної сигарети SMOK Novo 4 Kit з моменту виходу (дата початку продажів – січень 2022 р.) постійно зростає. Це пояснюється продуктивністю пристрою, його ергономічністю, компактними розмірами та простотою використання.

SMOK Novo 4: характеристики

Невеликі габарити (93,5*26,5*17,7 мм) та мала вага (51,7 гр.) підвищують комфорт експлуатації пристрою. Його легко переносити у кишені чи сумці. Місткість ємності для рідини – 2 мл. Діапазон потужності приладу 5-25 Вт.

Подовжений, трохи сплюснутий корпус має округлі грані. Він зручно лягатиме в руку. Інформаційний мініатюрний дисплей надає споживачеві інформацію про стан пристрою. Поруч – кнопка управління та колесо, що регулює інтенсивність повітряного потоку. Мундштук із картриджем надійно фіксується на корпусі без магнітів чи інших допоміжних функцій. Від'єднується знімний блок також легко.

Окантовка з металу на пластикових панелях надає виробу елегантності. Виробник пропонує пристрій у кількох варіантах забарвлення, щоб кожен покупець міг вибрати кращий варіант.

SMOK Novo 4: комплектація

Насамперед варто згадати, що в комплектації є інструкція, в якій зазначено, як користуватись приладом Smok, як увімкнути та вимкнути його. Вона написана англійською, українською, російською та іншими мовами. Також у наборі є змінний випарник LP1. Акумулятора ємністю 800 мАч вистачає на 400 і більше затяжок. Для заряджання батареї передбачено кабель Type-C. Час для повного заряджання – 45 хвилин.

Особливості заправки та використання

Картридж для Smok Novo 4 Кіт дозволяє контролювати залишок рідини та акуратне заповнення бака при заправці завдяки прозорості корпусу. Заливне шийка герметично закривається пробкою з силікону – рідина не протікає. Діаметр його малий, тому досвідчені користувачі рекомендують використовувати для заправки флакони з невеликим носиком.

Замінити випарник дуже просто, це займає кілька секунд і вимагає лише пари маніпуляцій. Увімкнення, вимкнення та керування приладом здійснюється однією кнопкою. Наприклад, для Смок Ново 4 інструкція показує, що потужність може бути збільшена на 0,5 Вт одинарним натисканням кнопки. Наступним натисканням ще на 0,5 Вт. І до максимального показника. Також є інші роз'яснення, як користуватися pod-системою.

Дисплей на корпусі нагадує, в якому статусі знаходиться обладнання – заряд, спротив, на скільки ват потужності виставлена ​​програма, навіть кількість зроблених затяжок. Для збереження заряду батареї дисплей через час відключається, приймаючи режим сну.

SMOK Novo 4: яку рідину заливати

Особливість приладу SMOK Novo 4 – чудова передача смаку. Переважна характеристика – гнучке регулювання інтенсивності затягування: воно може бути легким або тугим. До речі, за щільні затяжки Novo і цінують любителі вейпінгу. Для заправки підійдуть такі рідини:

  • THE MILK;
  • Nitros Cold Brew;
  • Famous Fair;
  • Sugoi Vapor.
  • Juice Head.

Переваги

І ще про переваги. Окрім яскравого смаку та можливості тугої затяжки «четвірку» цінують за привабливий дизайн та повний комплект (original pack) аксесуарів для того, щоб одразу почати його використовувати. Це пристрій, що демонструє оптимальне співвідношення вартості та якості.

Часті питання

⚡В чому секрет популярності цієї електронної сигарети?

Неймовірна довговічність, стильний дизайн, чудовий функціонал і, головне, чудова передача смаку.


⚡ Якщо картридж чи мундштук зламався, прилад прийшов у непридатність?

Завдяки розбірній конструкції будь-який з блоків, що виходить з ладу, легко змінюється. Достатньо купити запасну деталь.


⭐ Як увімкнути пристрій?

Просто дотримуйтесь інструкцій та підказок дисплея, щоб почати використовувати прилад.


⭐ Який колір SMOK Novo найпопулярніший?

Їх лише десять. І кожен заслуговує на увагу. Вибрати можна з урахуванням особистих уподобань.

  • SMOK Novo 4 Kit - огляд под-системи