Заказать звонок

Одноразка, що світиться: модний або необхідний девайс

Одноразка, що світиться — це один з видів вейпів, які сьогодні стали дуже популярними. Такий девайс має яскравий у всіх сенсах дизайн. Як відомо з назви, він світиться під час куріння, і якщо точніше, на момент затяжки. Окремі моделі можуть мати різноколірні діоди, в результаті світіння відбувається різними кольорами. Вплив на функціональність такий візуальний ефект не має – це, як і раніше, одноразки. Детально про цей вейп ми поговоримо далі.

Що таке одноразові електронні сигарети, що світяться?

Електронки, що світяться, — це вейп-пристрої, в які не доливається рідина, і вони не заряджаються в більшості випадків. Виняток, якщо розраховані на 3000+ тяг. Внаслідок того, що всі компоненти укладені в герметичний корпус, вони не протікають і не потребують заміни. Тобто коли щось перестає працювати (наприклад, акумулятор розрядився), то таку електронку потрібно викинути.

Стильний девайс буде світитися, що особливо симпатично виглядає у сутінках та у темний час доби. Враховуйте, що діод, який підживлюється від батарейки, також додатково садить. Тому парити зможете красиво і яскраво, але трохи менше часу, якщо порівнювати з пристроями, які не мають подібної опції.


Крім діода, що забезпечує підсвічування, у конструкції такої електронки є:

  • корпус – це основа приладу, яка може бути металевою чи пластиковою. Найчастіше мають прямокутну або округлу форму, через що зручно утримуються у руці. Зверху розміщений ергономічний мундштук, він забезпечує комфортне куріння;
  • літієва батарея. Чим вона потужніша, тим більше затягувань вдасться зробити за період експлуатації. В окремих моделях з великою кількістю тяг виробники передбачають порт для заряджання;
  • атомайзер з нагрівальним елементом;
  • картридж або резервуар зі спеціальною рідиною. При розігріванні акумулятора відбувається випаровування жижі з вати або бавовняного волокна (може використовуватися одне або інше). В результаті утворюється пара;
  • фільтр. Відповідає за очищення рідини перед вдиханням. Це посилює смакопередачу.

Всі компоненти в корпусі утримуються внаслідок сили тертя, жодні клейові суміші або паяння не використовуються. Основною відмінністю цього пристрою від звичайних Ашок є саме його підсвічування. Зовні визначити, чи є воно, чи ні, навряд чи зможете. До того ж це не буде надто помітно вдень, при природному висвітленні.

Як працюють одноразки, що світяться?

Пристрій гранично простий. Отже, після того, як вибрали й розпакували одноразку з підсвічуванням, відбуватиметься таке:

  1. Затягування. У цей момент активується датчик тиску, акумулятор надходить сигнал про те, що потрібно запускатися.
  2. Нагрів. Його стимулює активна робота батареї. Відбувається вироблення струму, що призводить до нагрівання рідини у випарнику.
  3. Утворення пари. Вона спостерігається після того, як просочена рідиною вата розігрівається до необхідної температури. Результат – пара зі смаком та ароматом, який заявлений виробником.
  4. Фільтрування. 


При кожній тязі спостерігається свічення корпусу різними кольорами або лише одним. Це забезпечує особливу атмосферу і добре поєднується з густими клубами пари. Все досить просто, за таким же принципом працюють інші вейпи (наприклад, одноразові POD-системи).

Переваги одноразових електронних сигарет, що світяться

Одноразка з підсвічуванням має багато переваг, які роблять її вибором багатьох шанувальників вейпінгу. Серед них відзначимо такі:

  • особлива естетика. Електронка, що світиться, в клубах пари виглядає дуже ефектно. Не дивно, що такий пристрій стрімко набирає популярності серед молодих поколінь вейперів;
  • зручність використання. Одноразки в парінні значно простіші. Вони не потребують специфічного обслуговування: заправки, зарядки, заміни окремих компонентів. Крім того, не протікають, адже мають герметичний корпус. Тобто такі аксесуари зручно брати з собою в дорогу;
  • компактні розміри. Більшість одноразок, що світяться, навряд чи більше фломастера, чи ручки. Тому зможете без проблем брати їх із собою куди завгодно;
  • ціна. Вона трохи вища внаслідок того, що девайс має додатковий декоративний ефект, але все одно залишається доступним, особливо якщо порівнювати зі звичайними сигаретами;
  • швидке насичення нікотином. В одноразках, що світяться, використовується сольовий нікотин. Він швидше проникає в організм та дає почуття насичення. Тому і затяжок потрібно значно менше, витрачаєте набагато менше часу на перекур;
  • відсутність негативу з боку оточення. Користувач отримує свою порцію нікотину, причому він не напружує людей характерним тютюновим запахом. Звичайно, є й одноразки із властивим тютюну ароматом, але в більшості випадків вони пахнуть абсолютно інакше;
  • відсутність шкоди зубної емалі. Смоли при курінні Ашки, що світиться, не утворюються, тому на зубах не з'являється характерний наліт, — можна не переживати про красу своєї посмішки.

Не можна не сказати про різноманітні смаки, які здатні закрутити голову. Тут є і моно, і мікси, що особливо цікаво тим, хто переходить на вейпи зі звичайних цигарок.

Недоліки одноразових електронних сигарет із підсвічуванням

Є такі пристрої й свої недоліки, їх обов'язково потрібно враховувати. Один з них ми вже згадали — це швидша розрядка в порівнянні з девайсами, в яких немає підсвічування. Різниця несуттєва, але вона є, враховуйте цей момент, щоб правильно розрахувати, на який час вистачить одиниці.


Нагадаємо, що вейпи містять жижі з нікотином та без нього. Перші впливають на організм та його функціонування. Тому необхідно акуратно замінювати ними звичайні цигарки, якщо курите їх. Якщо ж тільки долучилися до вейпінгу, починайте з найслабших Ашок, а вже далі за бажанням підвищуйте міцність.

Не забувайте, що викидати електронні сигарети у звичайне побутове сміття не можна, їх необхідно утилізувати, що передбачає розбирання на окремі складові з їх подальшим переробленням. Однак самостійно це робити не варто. У такій дії немає ніякої небезпеки, але все ж таки краще довірити завдання фахівцям. Тобто, після того, як одноразка перестала працювати, її потрібно здати в перероблення. Пункти приймання є у спеціалізованих магазинах.

Висновки: чи варто купувати одноразку, що світиться

Подібний модний вейп вибирають для себе ті, хто хоче отримувати від куріння не лише смакове, а й естетичне задоволення. Придбати таку електронну сигарету чи ні вирішувати лише вам. Ціна її доступна, і для різноманітності можна спробувати.

  • Одноразка, що світиться: модний або необхідний девайс