Заказать звонок

Топ-8 ПОД-систем 2023 року

ПОД-системи – це електронні сигарети, що містять у своїй конструкції акумулятор, блок і картридж, він же і резервуар для рідини, і камера випаровування. Виробники сьогодні випускають різні моделі POD, тому ринок буквально переповнений ними. Не дивно, що створення рейтингу Топ ПОД-систем 2023 року зайняло чимало часу, але ми з цим впоралися і готові представити список найкращих прямо зараз.

№8: Nolimit BRO Pod Kit

Класика поза часом – так можна сказати про ПОД Nolimit BRO Pod Kit. У ньому встановлений керамічний випарник покоління 5, що забезпечує рівномірне нагрівання рідини та випаровування її до останньої краплі. Це забезпечує яскравий смак при парінні, а ПоД працює довго навіть при активному використанні. Важить скромних 23 грами та має компактні розміри, тому без проблем можна носити просто в кишені. Акумулятор – 350 м Ач, чого цілком буде достатньо на добу використання.

№7: Fich Device

Якщо ви хочете кинути палити, то ПОД-система Fich Device – те, що допоможе в цьому. Паріння з нею гранично просте. Щоб почати, достатньо лише з'єднати ПОД з пристроєм, а далі все піде само собою.


Перед стартом перевірте запас місткості акумулятора, встановіть і закріпіть картридж з рідиною в приладі. Активація відбудеться автоматично. Витрати енергії при курінні – економні, тому місткості буде достатньо на цілий день. Сигналізувати про залишок заряду буде світлова індикація. Так, зелений – це 100-50%, жовтий – менше ніж 49%, червоний – менше ніж 10%.

№6: Smoant Pasito Rebuildable

Неповторний дизайн Smoant Pasito Rebuildable підтримується також відмінним функціоналом. Є 3 варіанти випарників, 5 режимів потужності та просто незрівнянне ширяння. Акумулятор значний – цілих 1100 м Ач, а картридж об'ємом 3 мл. Подача – регульована верхня, чіп – Ant, саме він забезпечує постійну напругу. З'єднання – магнітне для легкого та швидкого встановлення картриджа, зарядка – Type-C.

№5: Elf Bar RF350

Відома ПОД-система Elf Bar RF350 представлена тепер у багаторазовому виконанні. Має максимально приємний дизайн, від неї комфортні тактильні відчуття. Все  такі ж компактні розміри – вона ледве більша за флешку і легко поміщається в долоню і кишеню. Порадує шанувальників естетичного паріння також і великий вибір кольорів корпусу.

Це рішення – одне з найдоступніших з гарною смакопередачею, має акумулятор 350 м Ач, чого буде достатньо для паріння протягом дня при використанні з середньою інтенсивністю.

№4: Innokin Glim

Innokin Glim – одна з найкращих ПОД-систем сьогодні, її в багатьох рейтингах можна побачити серед топових. Це не дивно, адже вона справді підходить практично всім. Має класичний зовнішній вигляд та всі елементи, які властиві для сучасних ПОД-систем.


Важить 60 г, основний матеріал – цинковий метал. Саме внаслідок нього пристрій стійкий до різного роду механічних впливів. У комплектації представлений багаторазовий змінний картридж, всередині якого є конектор, він міцно утримує частини між собою. Резервуар для рідини прозорий, об'єм 1,8 мл.

Місткість акумуляторного блоку – 500 м ◦ Ач, парити точно зможете протягом доби та не перейматися тим, що пристрій сяде. Передбачені всі системи безпеки, у тому числі захист від перегріву, перезаряджання та короткого замикання.

№3: VooPoo Doric Q Kit

Поди VooPoo Doric Q Kit  – це справжнє втілення розкоші для цінителів якісного вейпінгу. Цей пристрій дуже функціональний і виділяється на тлі аналогів. На корпусі передбачено кнопку активації. А також запускати можна автоматично без її використання. Серед інших відмінних характеристик:

  • автоматичне регулювання потужності, виходячи з опору випарника та запасу батареї;
  • одне з кращих рішень щодо смакопередачі, забезпечується збалансоване паріння;
  • акумулятор місткістю 800 м Ач;
  • ергономічність та простота у використанні;
  • швидка та легка заправка;
  • компактні розміри.

Хочеться також відзначити дизайн та неповторну вишуканість. Це втілення естетики та елегантності, які зустрічаються не так часто у недорогих ПОД-системах.

№2: ZQ MiCOOL

Друге місце займає ZQ MiCOOL, і це справді нове рішення для компактних ПОД-систем. Головною перевагою можна назвати автоматичну тягу та захист від протікання. Також не можемо не сказати про збалансовану затяжку MTL. Цей популярний пристрій простий у використанні, потужність сама налаштується, і вейп вийде на оптимальні налаштування паріння.

Пристрій сумісний з картриджами MiCOOL 1.0 Ом, тому вам забезпечена легкість використання та велика кількість рідини для ширяння. Досить місткий акумулятор в 500 м ◦ Ач забезпечує насолоду вейпінгом хоч протягом цілого дня. При активному парінні, можливо, знадобиться підзарядка для повного акумулятора наступного дня.


Картридж змінний – 5 мл, такий об'єм рідини дає смачне та тривале паріння. Впроваджено технологію сітки, що гарантує рівномірний прогрів та тривалий термін служби.

ZQ MiCOOL можна назвати втіленням духу AirPods, але зі своїм особливим шармом. Округлі грані, мінімалістичний профіль та екстремально гладкі поверхні формують гармонійну єдність, яку приємно навіть просто тримати в руках.

№1: OXVA XLIM SE Crystal

Звання найкращої ПОД-системи у 2023 році цілком заслужено можна віддати OXVA XLIM SE Crystal. Ця компактна інновація важить лише 44 грами, доступна в 6 насичених відтінках. Це рішення для тих, хто хоче не тільки практично, але й елегантно парити.

Цей ПОД має вбудований акумулятор місткістю 900 м Ач. Цього цілком достатньо для того, щоб періодично парити протягом 2 днів. Навіть коли запас батареї вичерпано, відновити його вдасться лише за 30 хвилин. Доступні картриджі з опором від 06 до 12 Ом, а об'єм – 2 мл.

Активація через затяжку, тому почати використовувати можна відразу ж без налаштувань. Доступне регулювання потужності в межах 25 ватів, і запускається воно автоматично. Як результат, отримуєте ідеальний баланс пари та насиченості смаку. Картридж не протікає, оскільки має систему захисту.

  • Топ-8 ПОД-систем 2023 року