Заказать звонок

Весняні знижки від VapeMix!

Весняні приємності від Vapemix, щоб ваша весна пройшла з насолодою від паріння


Весна в самому розпалі і це магічний етап відродження всього навколо. У цей час хочеться насолодитися життям до глибини душі. Атмосфера так і просить зупинитися хоча б на хвилиночку і відчути цей настрій. VapeMix підготував для вас неймовірні приємності, які зроблять вашу весну ще більш натхненною. Отримайте круті знижки на наші найкращі товари, які будуть доступні зі знижками до 30% в цей приємний час. Пориньте у свій розвиток і насолоду життя з чудовими продуктами Vapemix.

Даруємо знижки на:


- Усі рідини

Насолодіться улюбленими смаками. І не забувайте спробувати щось нове, адже коли, як не зараз? У нашому асортименті ви знайдете як класичні смаки так і найнезвичайніші.


- Готові набори

Для тих, хто любить творити й експериментувати самостійно, у нас є готові набори Paradise, які ми виробляємо самі. У набори входять: концентрат Paradise, нікотин, солі для гідратації та гліцерин.


- Усе для самозамісу

Високоякісний нікотин, пропіленгліколь, гліцерин та готові основи - для ваших смачних експериментів!


- Ароматизатори

Якщо ви хочете створити свій власний, особливий набір, ви можете створити свій ароматичний шедевр за допомогою високоякісних Big MouthFluffy Puff та Dinner Lady, які підтримають вас і дадуть змогу зануритися у світ вишуканих ароматів за комфортною ціною. Крім того, в асортименті є безліч інших популярних виробників і ароматів, які припадуть вам до смаку. 

Відмінне смакове наповнення вашого світу парів.

- Електронні сигарети

Якщо трохи пошукати то ви зможете знайти знижки навіть на електронні сигарети про які так давно мріяли.

Акції дійсні лише в проміжку з 23.04 по 27.04.

Тож почати створювати свій настрій ви можете просто зараз.

  • Весняні знижки від VapeMix!