Заказать звонок

Рідини Vapemix - знайди свій смак!

Друзі, поспішаємо поділитися радісною новиною!

Наш асортимент поповнився фірмовою лінійкою рідин Vapemix!

Поспішайте насолодитися десятьма яскравими і соковитими смаками.

Рідини були розроблені нами на основі Ваших запитів, тому в лінійці ви обов'язково знайдете свій смак, який підійде саме вам!

Лінійка Vapemix включає в себе:

  • Три тютюнових смаки - Gold Tobacco (М'який тютюн Вірджинії, з відтінком вершкового крему і дробленого фундука), Сool tobacco (Густий тютюновий смак з шоколадним відтінком і легким присмаком ментолу), Spicy Tobacco (Для поціновувачів незвичайного тютюну з домішкою кориці, яблука і журавлини)
  • Три випічки - Mad Cake (Ніжна булочка з дрібкою кориці і шматочками лимона з лаймом), Choco-Blast (Шоколадний «Брауні» з невеликим прошарком крему, полуничним сиропом і прикрашеним маршмеллоу), Berry Muffin (Ягідний маффін)
  • Два фруктових смаки - Warm Apple (Запечене яблуко з медом), Orange Muss (Апельсиновий мус).
  • Два тонізуючих - Strawberry Dale (Полуничний лимонад), Exotic Fanta (Екзотична фанта)

 

Акція! Отримай рідину Vapemix за 2 грн / мл! *


* Скористатися акційною пропозицією можна за умови покупки не менше п'яти будь-яких рідин (будь-якої міцності нікотину) лінійки Vapemix.

При оформленні замовлення необхідно ввести промо-код 2UAH , після чого система автоматично розрахує ціну по 2 грн за 1 мл рідини!

Чекаємо від Вас зворотний зв'язок! Дегустуйте і коментуйте!

Не забувайте реєструватися на сайті і отримувати бонусні бали за кожну покупку та відгуки на куплені товари! Купувати у нас стане максимально вигідно!

Смачного Вам пара і приємних покупок!

">

  • Рідини Vapemix - знайди свій смак!