Доступні опції
TPA Acetyl Pyrazine - підсилювач смаку, надає перш за все аромат хрусткого підсмаженого хліба. Ацетил піразин той елемент, який вейпери використовують для повного розкриття таких ароматизаторів як лісовий горіх, булочка з корицею, кава, поп-корн. Створює неповторний смак зернових насіння, наприклад, смаженого арахісу. Ацетил піразин - смакова добавка, яка підсилює і робить більш насиченим горіховий смак, тютюнцю і кави. Так само для випічки надає відчуття хрусткої скоринки. Загалом, якщо вас не влаштовує аромат вашого міксу зі смаком випічки, подумайте про це підсилювачі.
Виробник: The perfumer's apprentice (США) - TPA ароматизатори, які залишаються популярними і використовуються в преміум-рідинах протягом багатьох років. Вони не мають сторонніх смаків відхилених від самого початку задуманого і названого.
Обсяг : 5, 10, 30 мл. Гурт - за попереднім замовленням і домовленості
Умови зберігання : зберігати в закритій і сухий тарі при температурі від +2 до + 22ºС, уникати потрапляння прямих сонячних променів
Рекомендована концентрація (дозування) :
- на 10 мл готової рідини, рекомендується додати 4-6 крапель, після чого струсити і дати настоятися.
Готовий самозамес необхідно зберігати при температурі від 20ºС щоб смак готової рідини повністю розкрився, після перемішування їй слід дати настоятися 6-15 днів (все залежить від складності та складу рецепта)