Заказать звонок

Що таке охолоджуючі агенти WS-3 / WS-5 / WS-23 або "малайзійські кулери"?

Охолоджуючий агент - що це? У чому полягає його спецзавдання?


Дорогі друзі, на цьому тижні у нас з'явилася нова позиція "охолоджуючий агент - WS23 - малайзійський кулер" . Тому, щоб Ви мали уявлення про те, що таке охолоджуючий агент, для чого його використовують і які у нього переваги, ми підготували коротку статтю.


На даний момент існує велика різноманітність охолоджуючих агентів - це речовини, які впливають на рецептори і створюють ефект холоду. У самозамісі їх додають в свіжі і охолоджувальні мікси, завдяки чому Ви можете відчути реальний холодок в передній або задній частині гортані.


Одні з найвідоміших охолоджувачів - це WS 3 (Koolada) і WS 23. TPA Koolada , відомі своїми охолоджуючим якостями та є найбільш концентрованими (сильніше її тільки WS 5), це 150% охолоджуючого ефекту ментолу, а WS 23 - 75%. Найголовніша відмінність цих кольорів в тому, що WS 3 обмежена концентрацією 5% в рідини, якщо додати більше, то холодок перетворюється в гіркий присмак, а WS 23 такого властивості не має навіть при 10% додавання в рідину. Так само ще однією перевагою WS 23 є те, що він не має абсолютно ніяких сторонніх запахів і присмаків, на відміну від ментолу.

Підведемо підсумки: 

  • Всі охолоджуючі агенти WS це і є секрет холодних "малайзійських рідин". Ніякого лідокаїну в них не додають :-)
  • Ароматизатор TPA Koolada - те ж саме, що і WS-3 на пропіленгліколі
  • WS-23 абсолютно не має ніякого запаху і присмаку. Також в ньому відсутні такі побічні ефекти як, оніміння, печіння, гіркота і інші. Це і зробило його найпопулярнішим охолоджуючим агентом на сьогоднішній день.
  • Malaysian cooler WS-23 використовується в багатьох сферах промисловості: харчова - для збереження ароматів продукту; медична - різні мазі, креми та інші фармацевтичні препарати; косметологічна - шампуні, зубні пасти, маски для обличчя та багато інших.

Для отримання максимального реалістичного і якісного ефекту (як в малайзійських рідинах) ми рекомендуємо комбінувати два компонента і додавати 1-3% WS23 (20% -го розчину) + 1.5% Koolada. Так само можна додавати ментол, який має специфічний м'ятний присмак.

Сподіваємося дана інформація була вам корисна. До нових зустрічей і смачного Вам пара.

  • Що таке охолоджуючі агенти WS-3 / WS-5 / WS-23 або "малайзійські кулери"?