Заказать звонок

Що таке "самозаміс"? Як приготувати рідину для електронних сигарет в домашніх умовах?

Вітаємо всіх любителей смачного пара! Ми впевнені, що Ви потрапили на нашу сторіночку не просто так. Сміємо припустити, що у Вас вже є стаж паріння, нехай навіть і невеликий. Звичайно, Ви почали парити з готових рідин, але в один прекрасний момент задумалися про те, що можна економити і легко створювати свої жижки. І це насправді так.

Давайте детальніше розглянемо, що таке «самозамеі» . А «самозаміс» - це рідина для вейпа власного приготування. В її основу, часто входять пропіленгліколь, гліцерин, нікотин, вода і ароматизатори (також, по особистим уподобанням, можна додати нікотин, особливо якщо Ви тільки кинули палити).

    У чому перевага самозамісу?

Погодьтеся, що з кожним бувало, що ви купували рідину, а, в результаті, вам чи то не подобався смак, то не підходила міцність нікотину до Ваших вподобань, або просто «здирали» з Вас невиправдану суму за такий же «самозаміс», який ви можете зробити самі. Тепер ви можете забути про такі проблеми. Досить створити на пробу невелику кількість рідин, щоб переконатися, що пар буде смачним, відповідним і розслаблюючим. Вартість рідини такої, нескладно порахувати, в десятки разів дешевше ніж в vape-магазинах.

    З чого складається рідина для електронних сигарет?

Слід розглянути компоненти самозамісу:

Пропіленгліколь (PG) - який відповідає за вкусопередачу і «throat hit» - удар по горлу. Тобто, чим його більше, тим краще передається смак ароматизатора до Ваших рецепторів.

Гліцерин (VG) - робить пар м'яким і дозволяє отримати багато пару. Більше гліцерину - більше пара.

Дистильована вода - застосовується не завжди. Служить для кращого  змочування гніту і зниження в'язкості рідини. Найчастіше застосовується в холодну пору року, коли велика ймовірність зловити присмак гару  - «гарик».

Ароматизатори - власне кажучи, дуже важливий елемент, так як саме він створює необхідний для вас смак.

Нікотин - не обов'язковий компонент, але для багатьох дуже важливий. Міцність вибирається згідно з вашими перевагами.

Не потрібно лякатися!

Насправді, готувати самозаміс нескладно. Досить знайти готовий рецепт цікавої і смачної жижки, придбати потрібні інгредієнти, змішати їх за інструкцією і просто дати настоятися кілька днів. Також за допомогою нашого калькулятора самозамісу ви без зусиль зможете розрахувати потрібні вам пропорції.

  Якщо Ви думаєте, що не впораєтеся зі змішуванням всіх інгредієнтів або у Вас немає потрібного мірного обладнання, або просто хочете заощадити час - то слід звернути увагу на готові бази для паріння . Це суміш, яка вже має потрібне співвідношення пропіленгліколя, гліцерину і нікотину. Вам достатньо додати ароматизатор або кілька аромок (в середньому, 5-10%), дати настоятися і приступати до паріння. Звичайно, є любителі, які люблять основи без аромки, але, будемо чесні, їх не так вже й багато. Варто звернути увагу, що під різні атомайзери можуть підходити різні співвідношення цих компонентів, тому перед вибором необхідно знати або розраховувати - чи «потягне» Ваш девайс занадто густу основу?

Також, до плюсів самозамісу можна віднести те, що Ви будете знати кожен інгредієнт, його якість і співвідношення до інших компонентів. Адже багато недобросовісних виробників додають різні маловідомі хімічні добавки, і вказують неповний склад на своїх жижках. Безпека і якість продукції - насамперед.

 Сподіваємося, ми змогли Вас переконати в тому, що самозаміс - це кращий вибір для кожного вейпера.



  • Що таке "самозаміс"? Як приготувати рідину для електронних сигарет в домашніх умовах?

Схожі статті

Що краще, самому зробити рідину для вейпа або купити готову?

Що краще, самому зробити рідину для вейпа або купити готову?

У цій статті ми розповімо Вам - що таке "самозаміс". Як приготувати рідину для електронної сигарети? З чого складається рідина? Складнощі при самозамісі. Пропорції і види компонентів для самозамісу. Перевага самостійного виробництва рідин.

Як вибрати міцність рідини для електронних сигарет

Як вибрати міцність рідини для електронних сигарет

У новачків часто виникають труднощі з вибором рідини і вони задаються питанням - "Яке співвідношення нікотину в рідині для електронних сигарет є оптимальним?". Ми розставили всі крапки над «i» і вирішили цю головоломку.