Заказать звонок

Як вибрати міцність рідини для електронних сигарет

Більшість починають вейпити з метою повністю відмовитися від звичайних сигарет. У рідинах для вейпінга не міститься продуктів горіння, тому їх вплив на організм не настільки згубний, і вони дозволяють мінімізувати шкоду від куріння. Однак, щоб знайомство з вейпом було вдалим, важливо правильно підібрати міцність наповнювача. У новачків часто виникають труднощі, адже вони не розуміють, яке співвідношення нікотину в рідині для електронних сигарет є оптимальним. У статті ми спробуємо розставити всі крапки над «i» і допомогти у вирішенні цієї головоломки.

Вибираємо рідину для електронних сигарет: скільки нікотину вам знадобиться

Нікотин в рідини набагато легше і швидше засвоюється організмом. Якщо жижа дуже смачна, парильник буде насолоджуватися нею без зупинки і це спровокує передозування. Ось чому дуже важливо підходити до питання міцності з усією відповідальністю.

Отже, відповідна вам концентрація нікотину в рідині для електронних сигарет буде залежати від декількох факторів:

  • потужності пристрою, який ви використовуєте;
  • міцності і кількості сигарет, які ви курили;
  • кількості пропіленгліколю в наповнювачі (PG);
  • особливостей вашого організму.

Нижче наведено таблицю вибору міцності нікотину в залежності від показника, зазначеного на упаковці готової рідини.

0 мг / мл - без нікотину Безнікотинові рідина Підходить для людей, що не курять аналогові сигарети, або для тих, хто остаточно відмовилися від нікотину
3 мг / мл - "LOW" Слабка концентрація нікотину Може використовуватися в якості засоба кидання палити, ледве відчутний ТХ, підійде людям без вираженої залежності від тютюну
6 мг / мл - "MEDIUM" Легка концентрація нікотину Підходить для тих хто курив "легкі" сигарети, з невеликим вмістом нікотину або робили це вкрай рідко
9 мг / мл - "HEAVY" Середня концентрація нікотину Вибирайте, якщо ви регулярний курець звичайних сигарет
12 мг / мл - "HIGH" Концентрація нікотину вище середнього Для тих, хто відносить себе до числа людей, які сильно залежать від тютюну
18 мг / мл - "VERY HIGH" Висока концентрація нікотину Для затятих курців, які викурюють по 1,5-2 пачки на добу
24 мг / мл - "ULRTA HIGH" Вкрай висока концентрація нікотину Рідко використовується для паріння навіть завзятими курцями. Найчастіше застосовується як нікотинова основа для дозаправки або розведення рідин невідповідної концентрації.

Далі розберемо все більш детально.

Електронні сигарети: кількість нікотину, який вам підійде

Давайте пройдемося по кожному вищепереліченому пункту:

  1. Чим могутніше ваш девайс, тим сильніше буде відчуватися нікотин в рідині. У так званих «егошках» або POD-системах мала потужність, тому в наповнювачах для них зазвичай більше міліграм речовини. Сьогодні багато хто купує потужні пристрої, що видають від 50 Вт і більше. Для них вже 3 мг / мл буде відчуватися набагато міцніше.
  2. В середньому в одній сигареті міститься близько 0,5 мг нікотину. Щоб отримати той же ефект міцності вейпа, вона має бути приблизно 3 міліграма на мілілітр. Одного мілілітра такої рідини буде досить, щоб отримати той же ефект, що і від тютюнового виробу. Таким чином порахуйте, скільки ви курите в день, і тоді стане ясно, яка міцність і скільки наповнювача вам знадобиться.
  3. Тепер про PG. Чим більше міститься пропіленгліколю -, тим сильніше відчувається міцність рідини для вейпа . Якщо ви хочете регулярно палити, то оптимальний варіант - наповнювач з великим вмістом пропіленгліколю, наприклад, співвідношення 50/50 (VG до PG).
  4. Не забувайте і про індивідуальні особливості вашого організму. Розрахунки - це, звичайно, добре, але, якщо ви почнете відчувати запаморочення, це означає, що ви десь помилилися. Як показує статистика, власники досить потужних девайсів обирають рідини для електронних сигарет з вмістом нікотину 3 мг.

Тепер ви знаєте, яка міцністьрідини для електронних сигарет вам підходить. Вибирайте наповнювач з розумом, і тоді вейпінг подарує вам тільки позитивні враження!

  • Як вибрати міцність рідини для електронних сигарет

Схожі статті

Чи можна парити чистий пропіленгліколь? Чи варто його змішувати з водою

Чи можна парити чистий пропіленгліколь? Чи варто його змішувати з водою

Якщо відповідати коротко - то так, можна. Але для розуміння питання рекомендується розібратися докладніше.

Як вибрати рідина для вейпа?

Як вибрати рідина для вейпа?

Переходячи зі звичайної або навіть електронної сигарети на вейп, людина розуміє, що перед ним відкривається величезна кількість смаків і видів рідин для паріння. З безлічі варіантів кожен вибирає щось особливе для себе.

Що краще, самому зробити рідину для вейпа або купити готову?

Що краще, самому зробити рідину для вейпа або купити готову?

У цій статті ми розповімо Вам - що таке "самозаміс". Як приготувати рідину для електронної сигарети? З чого складається рідина? Складнощі при самозамісі. Пропорції і види компонентів для самозамісу. Перевага самостійного виробництва рідин.

Що таке "самозаміс"? Як приготувати рідину для електронних сигарет в домашніх умовах?

Що таке "самозаміс"? Як приготувати рідину для електронних сигарет в домашніх умовах?

У цій статті ми розповімо Вам - що таке "самозаміс". Як приготувати рідину для електронної сигарети? З чого складається рідина? Складнощі при самозамісі. Пропорції і види компонентів для самозамісу. Перевага самостійного виробництва рідин.

Склад рідини для вейпа: детальний розбір

Склад рідини для вейпа: детальний розбір

Що входить до складу рідини для паріння? Чи присутні в замісі шкідливі речовини

Чи можна змішувати різні рідини для вейпа?

Чи можна змішувати різні рідини для вейпа?

Сьогодні вейперам і парильникам пропонується більше 3000 різний ароматів рідини для електронних сигарет. Компанії-виробники постійно пропонують щось новеньке, щоб догодити будь-якому вимогливому користувачеві. Але багатьом навіть такого розмаїття недостатньо. Тому деякі починають захоплюватися самозамісом і пробують змішувати різноманітні жижки в спробах знайти свій ідеальний смак або просто по фану. Чи можна змішувати різні рідини для вейпа? Звичайно ж можна! Але підходити до такої справи варто з розумом, власне, як і до будь-якого заняття. Чи можна змішувати різні рідини для вейпа від різних виробників? Безумовно так. Склад всіх рідин приблизно однаковий, тому максимальну шкоду, які ви можете отримати в результаті - жахливі смакові відчуття і бляклий аромат.

Рекомендовані товари