Заказать звонок

Що таке сольовий нікотин? Чи варто парити вейп на сольовий рідині

Сольовий нікотин - це штучно створений різновид звичайного нікотину. Так званий «saltbase» відомий світові вже давно, і користується популярністю. Але в наших широтах ще не всі знайомі з таким складом і багато поглядають в його сторону з побоюванням. Так що ж особливого в рідині на основі нікотинових солей?

Що таке сольовий нікотин?

Сольовий нікотин, він же saltbase або моно-протонований нікотин, якщо говорити більш науковою мовою - це штучно синтезована речовина, за своїми властивостями найбільш наближена до натурального нікотину, який знаходиться в тютюнових рослинах. Він виходить при додаванні в звичайний вейперскій нікотин різноманітних кислот. Таким чином виходить склад, який за кислотністю практично повністю ідентичний pH людського організму.

Завдяки цим особливостям, склад дуже добре засвоюється організмом і дозволяє "накуритися" набагато швидше. Рідини на основі такої речовини максимально схожі зі звичайними сигаретами. Але, на відміну від натурального тютюну, синтетична речовина шкодить здоров'ю набагато менше, адже в ньому немає нічого стороннього, крім найчистішого нікотину і кислотних добавок.

що таке сольовий нікотин

Переваги та недоліки паріння saltbase

Перш ніж визначитися, чи варто парити рідину на основі сольового нікотину, варто врахувати всі плюси і мінуси цієї речовини.

Головні позитивні сторони сольового вейпінга:

  • Швидке накурювання;
  • Відсутність сторонніх елементів в складі, що перебивають смак рідини;
  • Низький Тротх (ТХ) - відсутність роздратування горла при парінні;
  • Великий вибір рідин і пристосувань для їх використання (подів, егошек);
  • Повільна витрата рідини;

Як бачите, плюсів у цієї новомодної речовини предостатньо. Швидке, чисте накурівання без необхідності часто міняти рідину. Що може бути краще для вейпера? Але є у солей і кілька вагомих мінусів, таких як:

  • Сіль не підходить для дріпок і використовується в основному на POD-системах;
  • Мала потужність відповідних подів, що позначається на малій кількості пара.
  • Виділення більш сухого пара.

Також варто відзначити той факт, що від солей легко схопити передозування. Цьому сприяють низький Тротх і хороша насиченість рідини нікотином. Через те, що любителі попарити не відчувають практично ніякого роздратування в горлі, вони починають парити все частіше і довше, що може привести до запаморочення, нудоти, і іншим наслідкам нікотинового передозування. Будьте уважні!

Підводячи підсумки, можна сказати, що сольовий вейп цілком можна спробувати, якщо є тяга до експериментів. Він ідеально підійде тим, хто хоче кинути звичайні, класичні сигарети. Головне - не захоплюватися.

  • Що таке сольовий нікотин? Чи варто парити вейп на сольовий рідині

Схожі статті

Сольовий нікотин. Що це таке і з чим його їдять.

Сольовий нікотин. Що це таке і з чим його їдять.

Поговоримо про гучний так званий "сольовий нікотин". Чим "сольовий" нікотин відрізняється від звичайного? Наслідки застосування нікотину. Поняття "нікотиновий передоз". Порівняння, переваги і недоліки сольового нікотину. 

ТОП-7 POD-систем 2020

ТОП-7 POD-систем 2020

ТОП POD-систем 2020 року думку компанії Vapemix. Опис, характеристики і комплектації популярних девайсів.

Все про одноразові електронні сигарети

Все про одноразові електронні сигарети

Одноразові електронні сигарети - це вейп пристрою без можливості дозаправки рідини і з одноразової батареєю. Останнім часом такі системи стали особливо популярними як серед початківців вейперов, так і у любителів традиційного куріння. Принцип роботи одноразової електронної сигарети такий же, як у звичайного вейпа: спеціальна гліцеринова жижа з нікотином випаровується на внутрішній спіралі і перетворюється в клуби смачного, ароматного пара.

Рекомендовані товари