Заказать звонок

Як зрозуміти, що потрібно міняти койл і вату в атомайзері

Багатьох вейперів цікавить питання «як зрозуміти коли міняти койл?». Існують чіткі ознаки, які випливають з ряду поломок. Наприклад, в процесі використання вейпа намотування (спіраль, койл ) може окислюватися. Це відбувається через активне паріння. При цьому не важливо, який матеріал використовувався при її створенні - фехраль, нержавіюча, кантана, ніхром.

Також спіраль може закоксуватися в результаті інтенсивного паріннярідини, наповненою барвниками. Проблема вирішується періодичними процедурами очищення Койла від нагару. Третій вид пошкодження намотування - повне руйнування через різкі температурні перепади.

койл для вейпа

Все це позначається на смаку рідини, вона починає сильно гірчити і негативно впливати на чутливі рецептори. З'являється присмак горілого ганчір'я (хоча тут причина може критися в нестачі рідини), кількість виробленого пара помітно знижується. У вейпера починає боліти голова і вени на шиї. У цій ситуації потрібно терміново замінити намотку. А якщо ви не знаєте, як користувач вейпа, коли міняти вату, робіть це мінімум 3 рази в тиждень, при інтенсивному парінні. Якщо ж ваш випарник не обслуговується, варто викинути його і купити новий.

Коли міняти койл в атомайзері, що обслуговується?

Можна не чекати появи перших ознак несправності випарника і робити заміну койла завчасно. Це дозволить уникнути смаку гару, поганого пара і головних болів. Точна періодичність заміни залежить від наступних факторів:

  • інтенсивність паріння;
  • загальна густота рідини;
  • амплітуда температурних перепадів;
  • наявність десертних смаків;
  • матеріал виготовлення;
  • частота заміни вати (гніту).

Якщо ви не знаєте, як зрозуміти коли міняти спіраль, просто робіть це 1 або 2 рази на місяць. Пар завжди буде насиченим і смачним. Купити якісні койли можна в інтернет-магазині VapeMix.

Коли міняти спіраль в електронній сигареті?

Необхідність в заміні спіралі виникає, коли погіршується тяга в електронній сигареті і з'являються нехарактерні для гаджета звуки (тріск, булькання, свист). Щоб не чекати цього моменту фахівці рекомендують чистити випарник 2-3 рази в тиждень. Робиться це просто: розбирають електронний механізм, «пропалюють» металеву спіраль і замінюють гніт (вату).

Момент, коли треба міняти спіраль в автомайзері, можна відстрочити, якщо:

  • використовувати одну і ту ж рідину після заміни вати;
  • не заливати картридж рідиною вище граничної позначки;
  • постійно чистити атомайзер перед заливкою нової порції рідини;
  • не здійснювати глибоких і різких затяжок;
  • чистити картридж після 6-7 заправок.

Тепер ви знаєте, як відстрочити той неприємний момент, коли треба міняти спіраль в атомайзері. Всі необхідні елементи можна знайти в інтернет-магазині VapeMix.


  • Як зрозуміти, що потрібно міняти койл і вату в атомайзері

Схожі статті

Як правильно доглядати за вейпом

Як правильно доглядати за вейпом

Будь-яка техніка вимагає своєчасного догляду, і вейпи не є винятком. Регулярне чищення і дотримання правил експлуатації не тільки продовжить життєвий цикл пристрою, але і допоможе зберегти його початкові параметри. Доглядати за електронною сигаретою простіше простого, адже девайс має доступну для розуміння конструкцію, що складається всього з декількох основних деталей, а його розбирання не вимагає спеціальних знань в електроніці. Як правильно доглядати за електронною сигаретою, щоб вона завжди виглядала як нова і видавала смачний пар ми і розповімо в нашому блозі.

Як обслуговувати атомайзер електронної сигарети

Як обслуговувати атомайзер електронної сигарети

Щоб електронна сигарета прослужила якомога довше, їй необхідний щоденний догляд, втім, як і будь-який інший електроніці. Атомайзер - це основа і серце вейпа. Без нього, електронна сигарета - це просто батарейка з кнопкою. Він відповідає за смак пара, його кількість і зберігає в своєму баку жижку. Для збереження його якостей, елемент необхідно якомога частіше чистити, мити і правильно зберігати. Про те, як обслуговувати атомайзер ми і розповімо в нашому матеріалі.

Як намотати койл? Зробити самому або звернутися до фахівця?

Як намотати койл? Зробити самому або звернутися до фахівця?

Як самому намотати койл і чи варте воно того? Цим питанням задається практично кожен сучасний вейпер, який вже наситився стандартними електронками і бажає чогось нового. Сьогодні готові намотки для електронної сигарети можна знайти в будь-якому вейп шопі в хорошому асортименті, але деяким користувачам цього недостатньо.

Чому "плюється вейп"? Чи можна це виправити

Чому "плюється вейп"? Чи можна це виправити

Розберемо основні причини того, чому Ваш вейп бризкає рідиною.
Як цього уникнути.

Рекомендовані товари