Заказать звонок

Як обслуговувати атомайзер електронної сигарети

Щоб електронна сигарета прослужила якомога довше, їй необхідний щоденний догляд, втім, як і будь-який інший електроніці. Атомайзер - це основа і серце вейпа. Без нього, електронна сигарета - це просто батарейка з кнопкою. Він відповідає за смак пара, його кількість і зберігає в своєму баку жижку. Для збереження його якостей, елемент необхідно якомога частіше чистити, мити і правильно зберігати. Про те, як обслуговувати атомайзер ми і розповімо в нашому матеріалі. +

Як обслуговувати атомайзер

Як зберігати атомайзер

Зберігати атомайзер простіше простого. Для зручного зберігання не потрібно ніяких спеціальних інструментів і тому подібного. Якщо просто залишаєте вейп на ніч і в ньому залишилося багато рідини, яку ви не хочете виливати, то досить зняти бак з електронної сигарети і покласти його на рушник або серветку, на випадок якщо жижа надумає десь протекти. Замість серветок можна використовувати і спеціальні підставки, які утримують атомайзер в вертикальному положенні, вони коштують не дорого. Класти елемент краще в темне і прохолодне місце, де немає сонця і вологи.

Якщо ж залишаєте атом на більш тривале зберігання, доведеться всю рідину злити, навіть якщо її залишилося немало. Сам атом необхідно добре промити і витерти насухо. Після чого його можна зберігати тривалий час. Головне, щоб він залишався сухим і не піддавався надмірному впливу сонячних променів.

Як (мити) чистити атомайзер

Регулярне чищення може продовжити термін служби атомайзера в кілька разів, тому нехтувати такою процедурою неварто. Як часто мити атомайзер? Як тільки помітите що жижка втратила смак або пара почала слабо втягуватися - значить час настав. Існує безліч способів промити пристрій від залишків рідин та іншого сміття, що накопичується там з часом. Про те чим краще мити / чистити вейп суперечки не вщухають ні на хвилину. Ми пропонуємо найпростіший спосіб очищення звичайною водою.

Миття атомайзера здійснюється в кілька етапів:

  1. Обов'язково остудіть атомайзер, якщо він недавно був в роботі, помістіть в ємність з гарячою водою на 15 хвилин.
  2. Дістаньте бак і видуйте всю воду. Зазвичай цього достатньо для того, щоб позбутися від налиплих частинок.
  3. Повторіть перші два пункти ще раз для закріплення результату, потім висушіть пристрій насухо. На просушку буде потрібно не менше доби, адже дуже важливо, щоб не залишилося ні крапельки води. Але прискорити процес можна за допомогою звичайного фена на низьких температурах.

Після водних процедур можна також додатково пропалити спіральку атомайзера. Для цього підключіть його до вейпу без заправки і потримайте 3-4 секунди включеним. Використовувати хімію або спирт при чищенні не рекомендується. Залишки речовин можуть вплинути на смак пара.

Як правильно заправляти атомайзер

Наповнювати бак треба акуратно по стінці, щоб нічого не потрапляло в повітропровід. Якщо міняєте смак рідини, то при заправці доведеться міняти і гніт, якщо вейп обслуговується. Для змінного койла змочіть ватку по периметру через всі отвори, призначені для цього. Переконайтеся що на з'єднанні основного блоку атомайзера і бака неможливо зірвати спеціальні силіконові ущільнювачі, при їх відсутності рідина може протікати. Після проведення робіт необхідно почекати кілька хвилин перед застосуванням вейпа, щоб гніт повністю просочився новою рідиною.

  • Як обслуговувати атомайзер електронної сигарети

Схожі статті

Що таке дріпка? Особливості RDA атомайзера

Що таке дріпка? Особливості RDA атомайзера

Що таке дріпка і що взагалі означає це слово? Цим питанням задаються багато новачків в парінні і в цьому немає нічого поганого. RDA-атомайзери з'явилися на наших ринках порівняно недавно, тому багато ще не встигли випробувати їх у справі. Дріпка - це тип атомайзера, що обслуговується, він  відрізняється від бакомайзера власне відсутністю самого бака. Так як бака у вейпа немає - рідину необхідно доливати на вату через кожні кілька затяжок. Залишки рідини стікають в крихітний резервуар знизу.

Як правильно доглядати за вейпом

Як правильно доглядати за вейпом

Будь-яка техніка вимагає своєчасного догляду, і вейпи не є винятком. Регулярне чищення і дотримання правил експлуатації не тільки продовжить життєвий цикл пристрою, але і допоможе зберегти його початкові параметри. Доглядати за електронною сигаретою простіше простого, адже девайс має доступну для розуміння конструкцію, що складається всього з декількох основних деталей, а його розбирання не вимагає спеціальних знань в електроніці. Як правильно доглядати за електронною сигаретою, щоб вона завжди виглядала як нова і видавала смачний пар ми і розповімо в нашому блозі.

Як зрозуміти, що потрібно міняти койл і вату в атомайзери

Як зрозуміти, що потрібно міняти койл і вату в атомайзери

Не знаєте коли прийшов час змінити койл?
Читайте поради по догляду в нашій статті!

Чому "плюється вейп"? Чи можна це виправити

Чому "плюється вейп"? Чи можна це виправити

Розберемо основні причини того, чому Ваш вейп бризкає рідиною.
Як цього уникнути.

Види атомайзерів для електронних сигарет

Види атомайзерів для електронних сигарет

Атомайзер або ж атом - це основна частина будь-якого вейпа, яка безпосередньо впливає на ефективність всієї конструкції, а також на смакопередачу і кількість пари. Атомайзери для електронних сигарет мають величезну різноманітність за різними параметрами і характеристикам, але в цілому всі види атомайзерів схожі один на одного за принципом роботи. У цьому матеріалі ми коротко і по справі розповімо які бувають атомайзери і для чого вони потрібні.

Рекомендовані товари