Заказать звонок

Як правильно заправляти вейп рідиною?

Заправка вейпа рідиною - досить відповідальна справа, але не таке вже й складна, як багато хто говорить. Самостійно розібратися, як налити рідину в вейп зможе навіть новачок, малознайомий з конструкцією. Проблема часто полягає лише в тому, що на сьогоднішній день існує величезна кількість вейпів від різних виробників з різними способами поповнення запасів рідини.

У бачках, дріпках, картомайзерах спосіб подачі вейп-жижки сильно розрізняється, тому налити правильну кількість рідини може бути проблематично. Та й самі отвори, кришки для подачі суміші не завжди розташовуються в інтуїтивно зрозумілому місці.

Як зрозуміти, що вейп потребує заправці?

Перед тим, як додавати рідину в вейп, необхідно спочатку пересвідчитися в необхідності процесу, щоб не заправити девайс більше, ніж треба. Ознаки того, що суміш закінчиласядосить прості:

  • Пристрій видає мало пара;
  • З'явився присмак гару;
  • Не видно рівня рідини (у випадку з прозорими баками).

Намагатися парити спорожнілий вейп безумовно не варто, таким чином можна спалити спіралі, гноти або повністю зіпсувати улюблений девайс. Тому при перших же ознаках необхідно терміново закапати нову рідину.

Як міняти рідину в вейпі з баком

Атомайзери з бачком є ​​пріоритетним вибором більшості вейперов. Адже бак може містити досить велику кількість готової до використання рідини, добре передає смак і аромат суміші. Мінус бака полягає тільки в його габаритах, не кожному до душі тягати за собою величезний контейнер.

Баки можуть заправлятися трьома способами:

  • Нижня заправка. Найменш пріоритетний спосіб, який не користується популярністю у сучасних виробників вейпів і поступово відходить в історію, так як для дозаправки доводиться знімати атомайзер повністю. Щоб заправити такий бак, необхідно зняти його, перевернути і відкрутити основу від колби.
  • Верхня заправка. Такий спосіб не передбачає розбирання вейпа. Достатньо буде відкрити верхню кришку або змістити її, якщо передбачається такий механізм, а потім залити потрібну кількість рідини.
  • Бічна заправка. Аналогічна верхній заправці, але отвір розташовується на бічній панелі пристрою.

як правильно заливати рідину в вейп

Як заправити вейп рідиною правильно? В цьому немає нічого складного. Досить дотримуватися наступного порядку дій:

  1. Переконайтеся в необхідності заправки, адже залишок недопаренной рідини може витікати при розбиранні;
  2. Вимкніть мод або витягніть батарейки, якщо це мехмод, щоб апарат не включився випадково;
  3. Змініть ватку, якщо використовуєте Жижку з іншим смаком;
  4. Відкрутіть дах;
  5. Залийте необхідну кількість суміші. Лийте акуратно по стінці, щоб уникнути витоків і розмазування рідини по всьому вейпу;
  6. Зберіть вейп в початкове положення, щільно закрутіть кришки.

Скільки заливати рідини в вейп залежить від самого пристрою. Практично на всіх баках є спеціальні поділи або прозорі панелі для визначення норми. Ось, власне, і все. Якщо ви є щасливим володарем дріпкі, то проблем з тим, як додати рідину взагалі ніяких не виникне. Рідина в такому випадку закопується просто через дріптіп.

  • Як правильно заправляти вейп рідиною?

Схожі статті

Як правильно доглядати за вейпом

Як правильно доглядати за вейпом

Будь-яка техніка вимагає своєчасного догляду, і вейпи не є винятком. Регулярне чищення і дотримання правил експлуатації не тільки продовжить життєвий цикл пристрою, але і допоможе зберегти його початкові параметри. Доглядати за електронною сигаретою простіше простого, адже девайс має доступну для розуміння конструкцію, що складається всього з декількох основних деталей, а його розбирання не вимагає спеціальних знань в електроніці. Як правильно доглядати за електронною сигаретою, щоб вона завжди виглядала як нова і видавала смачний пар ми і розповімо в нашому блозі.

Термін придатності рідини для вейпа і чим небезпечна прострочена жижа

Термін придатності рідини для вейпа і чим небезпечна прострочена жижа

Скільки зберігається рідина для вейпа - досить складне питання. Справа в тому, що навіть Food and Drug Administration (FDA) - організація, що регулює якість компонентів для електронних сигарет так і не визначилася остаточно з максимальним терміном зберігання такої продукції. Визначити термін придатності у рідини для вейпа можна тільки приблизно. З огляду на хімічні елементи, що входять до складу жижки, можна сказати, що придатна до вживання вона не більше 2 років з моменту виготовлення, і не більше півроку після відкриття заводської ємності.

Що таке дріпка? Особливості RDA атомайзера

Що таке дріпка? Особливості RDA атомайзера

Що таке дріпка і що взагалі означає це слово? Цим питанням задаються багато новачків в парінні і в цьому немає нічого поганого. RDA-атомайзери з'явилися на наших ринках порівняно недавно, тому багато ще не встигли випробувати їх у справі. Дріпка - це тип атомайзера, що обслуговується, він  відрізняється від бакомайзера власне відсутністю самого бака. Так як бака у вейпа немає - рідину необхідно доливати на вату через кожні кілька затяжок. Залишки рідини стікають в крихітний резервуар знизу.

Чому "плюється вейп"? Чи можна це виправити

Чому "плюється вейп"? Чи можна це виправити

Розберемо основні причини того, чому Ваш вейп бризкає рідиною.
Як цього уникнути.

Чи можна змішувати різні рідини для вейпа?

Чи можна змішувати різні рідини для вейпа?

Сьогодні вейперам і парильникам пропонується більше 3000 різний ароматів рідини для електронних сигарет. Компанії-виробники постійно пропонують щось новеньке, щоб догодити будь-якому вимогливому користувачеві. Але багатьом навіть такого розмаїття недостатньо. Тому деякі починають захоплюватися самозамісом і пробують змішувати різноманітні жижки в спробах знайти свій ідеальний смак або просто по фану. Чи можна змішувати різні рідини для вейпа? Звичайно ж можна! Але підходити до такої справи варто з розумом, власне, як і до будь-якого заняття. Чи можна змішувати різні рідини для вейпа від різних виробників? Безумовно так. Склад всіх рідин приблизно однаковий, тому максимальну шкоду, які ви можете отримати в результаті - жахливі смакові відчуття і бляклий аромат.

Рекомендовані товари